Dit is de Samsung Galaxy M20

Dit is de Samsung Galaxy M20
Voor mensen die een smartphone zoeken voor een acceptabele prijs.

Samsung heeft in Europa de Galaxy M20 geïntroduceerd. Een nieuwe mid-range smartphone met een 6.3-inch FHD+ Infinity-V display (2340 x 1080 pixels), een 5.000 mAh-batterij en een Dual Camera op de achterkant. Het gaat hier om een primaire camera en een ultragroothoek lens.

Dit is de Samsung Galaxy M20

Een andere mooie feature is een snellaadfunctie. Volgens Samsung kun je de Galaxy M20 slechts 10 minuten aan de lader hangen om vervolgens 1 uur lang video te kijken of om 7 uur lang muziek te luisteren. Het techbedrijf zegt dat de Galaxy M20 het meer dan een volle dag weet vol te houden met een geladen batterij.

De smartphone komt met 64 GB opslag en Android 8.1. Het geheugen uitbreiden middels een geheugenkaartje is helaas niet mogelijk. De Zuid-Koreaanse techgigant gaat de Galaxy M20 in Nederland exclusief via Bol.com verkopen. De adviesprijs bedraagt 209 euro. De introductie is deze week. Het is nu al mogelijk om bij de Nederlandse webshop een exemplaar te reserveren. De smartphone komt in de kleuren Ocean Blue en Charcoal Black.

Lees ook: deze (nagenoeg) perfecte budgetphone komt niet naar ons

Dit is de Samsung Galaxy M20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *