Dit is de populairste video op YouTube in 2018

Dit is de populairste video op YouTube in 2018
Het jaar is nog niet voorbij, maar de winnaar is nu al bekend.

Uit de uitslag blijkt dat de families Kardashian en Jenner niet alleen op Instagram en Twitter ongelofelijk populair zijn, ook op YouTube weten ze de hitlijsten te veroveren. De populairste video van 2018 is een filmpje van Kylie Jenner en Travis Scott. In de video zijn de eerste beelden van de baby van Jenner en Scott te zien. Een bevestiging op geruchten die al maanden daarvoor klonken.

De video, genaamd To Our Daughter, werd in februari 2018 geupload op YouTube. Vandaag de dag heeft de video meer dan 74 miljoen weergaven. Om de titel ‘populairste YouTube-video van 2018’ te bemachtigen kijkt de videodienst niet alleen naar het aantal views. ook de reacties en het aantal keer dat de video gedeeld is, is van belang voor de titel. Op alle vlakken was To Our Daughter de absolute winnaar.

Het filmpje, die bijna 12 minuten duurt, is een professionele productie waar onder meer wordt stilgestaan bij de geboorte van Kylie. De video is geregisseerd door Tyler Ross en zal door de dochter van de twee worden bekeken wanneer ze oud genoeg is. Het is niet de eerste titel die Jenner op dit gebied binnensleept. Eerder scoorde ze de titel “meeste likes op Instagram” met een foto van haar baby.

[gv data=”BhIEIO0vaBE”][/gv]

De best bekeken Nederlandse video op YouTube is dit jaar van rapper Josylvio. Zijn video van Catch Up, geüpload in februari, is inmiddels ruim 21 miljoen keer bekeken.

[gv data=”V1VL8R04CCw”][/gv]

Fotocredit bovenin: Kylie Jenner op Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *