‘Dit is de budget-iPhone van Apple’


Pin ons er niet op vast, maar dit zou de iCheap moeten zijn. Een goedkopere iPhone waarmee Apple volgens de geruchtenmolen nieuwe markten wil aanboren.

De foto’s zijn afkomstig van de Chinese social media-site Weibo. Het gaat om twee verschillende pics van een gebolde achterkant – doet een beetje denken aan de iPhone 3G en 3GS van vroeger – waarbij er een is aangesloten op de Lightning-kabel die Apple sinds de ‘5’ hanteert.

We vragen ons af hoe legit dit is. Ondanks dat twee verschillende bronnen met foto’s aan komen zetten, is er nergens op de achterkant een Apple-logo te bekennen, en zou het ook een grappenmaker kunnen zijn die ergens een Apple-steker in heeft gestoken. De smartphone wijkt in ieder geval sterk af van een eerder gelekte zogenaamde budget-iPhone.

Of dit de geruchtmakende budget iPhone is? Oordeel zelf.

[lg_folder folder=”Apple/0_Gelekt/iPhone_budget/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

4 Comments

  1. Gewoon een iPhone 3G afgeplakt met rubber en er een lightning kabel in gestopt.. Waarom zou hij anders zo glimmen en wordt de voorkant niet afgebeeld?

  2. denk niet dat Apple zomaar met een goedkope telefoon komt. Daar is het simelweg te “premium” voor. Mensen die een goedkopere telefoon willen kopen wel een ander merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *