Die-hard Star Wars fan heeft nieuwe film nu al gezien

Star Wars Fleetwood
Wij moeten nog een maandje wachten, maar Daniel Fleetwood is de enige ‘gelukkige’ die The Force Awakens nu al heeft gezien.

Jaloers hoef je echter niet te zijn, want Fleetwood heeft een zeldzame vorm van kanker (spindle cell sarcoma)en zou de officiële release van de film waarschijnlijk niet meer mee gaan maken; in juli kreeg hij te horen nog twee maanden te leven te hebben. De die-hard fan deed daarom een oproep op een lokale tv-zender in Houston Texas, waarin hij liet weten graag de nieuwe film te zien.

Mark Hamill (de originele Luke Skywalker) en John Boyega (Finn in de nieuwe film) lieten op Twitter weten zijn droom mogelijk te willen maken door de hashtag #forcefordaniel te tweeten. Uiteindelijk belde J.J. Abrams Daniel op en werd hij uitgenodigd voor een exclusieve voorvertoning.

Zijn vrouw laat op Facebook weten:

“I want to thank ALL the amazing people who helped make this happen, thank you beyond words!!! May the force be with you all.”

Update: ondertussen is er een nieuwe trailer opgedoken op het YouTube-account van Disney Japan, vol nog niet eerder getoond beeldmateriaal. Check ‘m:

[gv data=”SdAUiyeJMFQ”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *