Deze vette nieuwe supercar scoor je nu in GTA Online

Deze vette nieuwe supercar scoor je nu in GTA Online
Een nieuwe Pegassi is hier!

De wekelijkse update van GTA Online brengt een nieuwe vette supercar naar het spel. Het gaat hier om een auto van het merk Pegassi. Van dit fictieve automerk kennen we in de wereld van GTA al de populaire Zentorno. Daar is nu de gloednieuwe Pegassi Zorrusso bijgekomen.

De Zorrusso heeft wat invloeden van de Zentorno, maar is in dit geval een cabrio. Zoals wel vaker is de auto gebaseerd op een voertuig uit het echte leven. In dit geval de Italdesign Zerouno Duerta van meer dan twee miljoen euro.

In GTA Online is de Zorrusso ook geen goedkope aanschaf. Het voertuig kost 1.925.000 in-game dollar en valt in de categorie Super. De update brengt verder dubbel XP en RP naar Contact Missions, Deadline en The Doomsay Scenario (Finale). Ook kun je op diverse kortingen rekenen, waaronder voor High End Apartments en Facility Renovations.

Bekijk de video hieronder om de nieuwe Pegassi Zorrusso in actie te zien. In het filmpje komt de auto uitgebreid in beeld en laat de videomaker tevens de mogelijkheden met betrekking tot de tuning zien. De update is nu beschikbaar voor GTA Online.

[gv data=”4yv0ZNZ5lZk”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *