Deze nieuwe Xbox-controller is bestand tegen chipsvingers

Xbox
Over innovatie gesproken.

Je herkent het wel. Lekker chippie aan het eten, je controller weer beetpakken en totaal geen grip hebben tijdens het spelen van een game. Je vingers afsmeren aan je kleding of aan de bank is nu ook niet bepaald een goed idee. En telkens na het nemen van een chipje, popcorn of een andere snack is het ook uitermate vervelend om je vingers schoon te maken met een servet.

Het zou ideaal zijn als je een robot naast je had zitten die eten naar je mond brengt. Dat is helaas niet de realiteit voor de meesten onder ons, maar Xbox Australia komt zelf met een oplossing. Men introduceert de vetvrije controller 1.0. Het gaat hier om een limited edition, gemaakt van materialen die ervoor zorgen dat je grip hebt met je vette vieze vingers. Een speciale urethaan coating voorkomt dat je vingers grip verliezen op de controller.

De controller is in het leven geroepen naar aanleiding van de release van PlayerUnknown’s Battlegrounds naar de Xbox One. Bovendien gaat de controller wellicht nog meer geld waard worden ook. Er worden namelijk slechts 10 stuks gemaakt.

Hoe dit op de lange termijn werkt is afwachten. Het gaat hier immers om een hapklare marketingstunt. Na een jaar je vingers afsmeren aan deze controller zal deze er ook niet meer zo fris uitzien en ruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *