Deze Netflix-serie krijgt een tweede seizoen

Deze Netflix-serie krijgt een tweede seizoen
Het gaat nog spannend worden wat dit tweede seizoen gaat brengen.

De Netflix-serie Russian Doll is een typische love it or hate it-serie. De makers hebben gekozen voor een alternatieve setting hoe dingen gebracht worden. Dit maakt dat niet iedereen fan zal zijn van Russian Doll. De serie draait om het karakter Nadia Vulvokov die haar dood telkens opnieuw meemaakt. Ze doet er alles aan om die cirkel te doorbreken, maar niets lijkt te helpen.

Tegen het einde van het seizoen komt er toch een oplossing. Met dit script leekt Russian Doll slechts houdbaar voor een enkel seizoen. Het verhaal is immers klaar. Netflix zag echter in hoe populair de serie is geworden en heeft besloten nog een seizoen te bestellen. De Amerikaanse streamingdienst heeft niet bekendgemaakt wat voor soort verhaal we kunnen gaan verwachten. Volgens The Hollywood Reporter komen er echter weer acht afleveringen met een soortgelijke storytelling.

Wanneer seizoen twee te zien is op Netflix is op dit moment niet bekend. Tot nu toe is enkel bekendgemaakt dat er daadwerkelijk een nieuw seizoen gaat komen.

Lees ook: Deze films en series kijk je in juni op Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *