Deze koffer verbrandt insecten en luizen

ThermalStrike-Koffer
De insecten en luizen die met deze koffer mee willen reizen, staan een onaangename verrassing te wachten.

Als je alleen naar het uiterlijk van de ThermalStrike Bed Bug Proof Luggage kijkt, zie je een normale stevige zwarte koffer. De naam ThermalStrike doet echter vermoeden dat er meer schuilgaat onder die glimmende buitenlaag.

Infrarode panelen
De binnenkant van deze koffer bestaat namelijk uit infrarode panelen, die genoeg hitte genereren om al het ongedierte dat zich schuilhoudt tussen je kleren te roosteren. Zelfs eitjes van luizen zijn hiervoor niet veilig.

ThermalStrike-Koffer

Het enige wat je hoeft te doen is de koffer verbinden met een snoertje in het stopcontact, en daarna kiezen of je hem 2, 4 of 8 uur wilt laten draaien. Zodra het groene lampje begint te branden, weet je dat er een bedbug-genocide plaatsvindt in je reiskoffer. Acht uur zorgt uiteraard voor het meest grondige resultaat, maar als je even twee uur op een vliegveld moet wachten, kun je ook voor een kortere sessie kiezen.

60 graden
Als de ThermalStrike op volle toeren draait, kan er een temperatuur van 140 graden Fahrenheit bereikt worden, of 60 graden Celcius. Als je dus twijfelt of het hotel waarin je geslapen hebt wel zo schoon was, dan kun je voordat je thuis je koffer opendoet (en de luizen en bedbugs alle kanten opkruipen) even alles een grondige hitteschoonmaak geven.

Voorlopig wordt de ThermalStrike alleen nog in Amerika en Canada aangeboden, maar het is in ieder geval een interessante kijk op bagage, die meer doet dan slechts het vervoeren van je kleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *