Deze kleine Chrome-update heeft grote impact op browsen

Handig!
Een kleine toevoeging, maar met een heel grote impact op je mobiele browser ervaring.

Langzaam maar zeker wordt Chrome 77 uitgerold voor Android (lees hier alles over Android 10), Mac, Windows, Linux en iOS en hoewel er allerlei grote beveiligingsupdates en performanceverbeteringen worden doorgevoerd, is er één kleine toevoeging die het browsen op verschillende platforms zo veel gemakkelijker gaat maken.

Stel, bent lekker aan het browsen op je smartphone en je komt op een site waar je graag iets zou willen doen, maar het is er allemaal net niet lekker geoptimaliseerd voor een mobiel platform. Chrome 77 maakt het straks mogelijk om tabbladen naar andere devices te sturen, zodat je later rustig op je desktop alsnog op de site terecht kunt.

Je kunt de optie vinden in het Chrome menu (de drie puntjes, rechter bovenhoek). Je kunt de pagina vervolgens naar alle apparaten sturen waar je bent ingelogd met hetzelfde Google-account. De functie maakt het zelfs mogelijk om een specifiek apparaat te kiezen waar je de pagina op wilt bekijken.

Zoals gezegd wordt Chrome 77 rustig uitgerold op alle apparaten die in aanmerking komen voor de browserupdate. Dat doet Google altijd kalmpjes, dus het zou nog een aantal dagen kunnen duren voordat iedereen pagina’s kan delen tussen verschillende apparaten.

Lees ook: Onderzoek: ‘Google weet precies welke porno jij leuk vindt’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *