Deze klassiekers verdwijnen in augustus van Netflix [trailers]

netflix-flims-series-verdwijnen-augustus
Rechtenkwesties zorgen ervoor dat er veel klassiekers verdwijnen.

Netflix brengt elke maand veel nieuwe films en series. Soms als eigen productie, maar soms ook van anderen. Om dit te kunnen doen sluit Netflix overeenkomsten voor de rechten. Als die overeenkomsten aflopen verdwijnen de films en series weer uit het aanbod. Soms komen ze later weer terug, maar nu er zoveel nieuwe streamingdiensten aankomen is die kans een stuk kleiner. Daarom bieden we je met dit overzicht nog een laatste kans om klassiekers op Netflix Nederland te bekijken. We hebben de einddatum er al bijgezet, dus je kunt jouw TV-blik zo plannen.

The Nutty Professor – 14 augustus
Deze hilarische lachfilm over een bijzondere professor die de meest bijzondere gebeurtenissen meemaakt kende met Eddy Murphy in liefst 7 rollen een voor die tijd absurde cast. Hoewel de film al dik 20 jaar te zien is gaan de grappen nooit vervelen. Je krijgt dus nog één kans om ze op Netflix mee te maken.

[gv data=”o3wJ-jzZqBw”][/gv]

The Nutty Professor II – The Klumps – 14 augustus
Na het wereldwijde succes van The Nutty Professor kon een tweede deel natuurlijk niet uitblijven. Ook in ‘The Klumps’ mocht Eddy Murphy weer een verkleedfeest houden. De grapdichtheid lag zo mogelijk nog hoger dan in het origineel.

[gv data=”eOz2cYKtBxY”][/gv]

Mission: Impossible – 15 augustus
Ook Tom Cruise was meer dan 20 jaar geleden bezig met wat later de basis voor een film-erfenis zou blijken te zijn. ‘Mission: Impossible’ sloeg in als een bom en de actiethriller kende een flink aantal opvolgers. Je kun nog even zien hoe het allemaal begon.

[gv data=”Ohws8y572KE”][/gv]

Catch me if you can – 18 augustus
Steven Spielberg tekende voor de regie en Leonardo DiCaprio en Tom Hanks namen de hoofdrollen voor hun rekening in deze absolute filmklassieker die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Vang jij nog snel dit stukje filmgeschiedenis op Netflix?

[gv data=”xas1UyTiVUw”][/gv]

Forrest Gump – 18 augustus
Dat Tom Hanks tot veel moois in staat is bewees hij al in 1994 met de volgende filmklassieker die verdwijnt. ‘Run Forrest, run’ is een legendarische uitspraak geworden. Wil jij weten waarom? Je hebt nog even om het te ontdekken.

[gv data=”XHhAG-YLdk8″][/gv]

Mythbusters (seizoen 1 en 2) – 31 augustus
Het zijn overigens niet alleen films die verdwijnen. Ook series kennen een beperkte levensduur. Deze maand is de laatste mogelijkheid om met het team van Mythbusters de grenzen van de wetenschap te verkennen. Zowel de eerste als de tweede serie verdwijnen aan het einde van de maand.

[gv data=”e0tPaezOFlE”][/gv]

Natuurlijk blijft er genoeg interessants over om te bekijken. Zo zie je in dit overzicht wat je deze maand nieuw op Netflix mag verwachten. Ook kun je natuurlijk altijd inspiratie opdoen bij de meest gedownloade films van de afgelopen week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *