Deze iPhone 8 render is randloos

Zou de iPhone 8 er echt zo uit zien?
En geeft een goed beeld van hoe de iPhone 8 er mogelijk uit kan zien

Wanneer de iPhone 8 uitkomt is nog altijd onduidelijk, maar dat weerhoudt mensen er niet van om renders te maken van deze nieuwe iPhone. Een aantal dagen geleden schreven we nog over een render van iDrop News. Nu blijkt dat twitteraccount KK Sneak Leaks ook een render heeft uitgebracht.

Het account heeft in het verleden wel eens eerder nauwkeurige details over iPhones naar buiten gebracht, die waar bleken te zijn. Toch kan het zijn dat deze render niet helemaal waarheidsgetrouw is.

Deze nieuwe iPhone 8 render laat een apparaat zien dat 137.54 mm hoog is en 67.54 mm breed. Met deze afmetingen is hij bijna identiek aan de iPhone 7. Hoe dik de iPhone 8 is wordt niet duidelijk uit de afbeeldingen.

Volgens de afbeelding heeft het scherm van de iPhone 8 een diagonaal van 5.768 inches (oftewel ongeveer 146 mm) en lijkt het erop dat het scherm bijna de hele smartphone beslaat. Het lijkt erop dat er aan alle vier de kanten van de telefoon randjes van 4 mm zitten.

Verder laat een tekening zien dat er een kleine oortelefoon aan de voorkant van het apparaat zit. Het ziet er naar uit dat hier een mogelijke selfiecamera, sensor en andere componenten te zitten. Het lijkt erop dat deze componenten in het beeldscherm zelf zitten, behalve de kleine oortelefoon.

Omdat het display de meeste ruimte op de telefoon inneemt is er geen plaats voor een Thuisknop of een Touch ID sensor. Het gerucht gaat dat Apple probeert een Touch ID in het scherm in te bouwen, maar het bedrijf heeft er moeite mee om dit ontwerp te perfectioneren.

Het zou goed kunnen dat de Touch ID sensor alsnog achter op de telefoon komt te zitten, net zoals bij de Samsung Galaxy S8. Op een van de renderafbeeldingen is wel degelijk een Touch ID sensor op de voorkant van het scherm te zien.

De achterkant van de iPhone 8 render laat een verticale dual camera zien, met een LED flash ertussen in. Dit zou helpen bij augmented reality en 3D features.

Wat allemaal precies op de iPhone 8 zit en hoe hij eruit ziet, blijft nog even een verassing. Voorlopig moeten we het nog steeds doen met geruchten, lekken en renders. (Via MacRumors)

5 reacties

  1. “Deze iPhone 8 render is randloos”

    “Het lijkt erop dat er aan alle vier de kanten van de telefoon randjes van 4 mm zitten”

    Even groot als m’n Note 4 van 2014 dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *