Deze iPhone 5c-kloon komt naar Nederland

Deze iPhone 5c-kloon komt naar Nederland
Tegenwoordig doen Chinese makers van telefoons veel om met origineel smartphonedesigns op de markt te komen, maar Meizu kiest met de M1 Note nog voor de luie weg: een schaamteloze kopie van de iPhone 5c.

De 8,9 mm dikke en 145 gram wegende M1 Note werd eind vorig jaar gepresenteerd in China. Onder de kap van de dual-sim telefoon ligt een MediaTek MT6752-processor met 2GB aan werkgeheugen. Het scherm heeft een diagonaal van 5,5 inch en een full HD 1080p resolutie. Het display wordt beschermd door een laag Gorilla Glass 3.

M1 Note

In de achterkant is een 13 megapixel (f/2.2) camera geplaatst. het selfiewerk wordt gedaan door een 5 megapixel (f/2.0) aan de voorzijde. Stroom wordt geleverd door een 3.140 mAh accu. Wat wel ontbreekt is een micro SD-kaartslot, dus je zult het moeten doen met de 16 of 32 GB die standaard meegeleverd wordt.

De achterkant van de Android-telefoon is van plastic en komt in de iPhone-kleuren groen, roze, wit, geel en blauw. Op de site van de internationale Meizu-webshop staat een afbeelding met ‘coming soon’, dus de telefoon kan binnenkort ook buiten China worden besteld. Wanneer dat gaat gebeuren en tegen welke prijs is nog niet bekend. De M1 Note kost omgerekend 125 euro in China.

M1 Note

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *