Deze Grand Theft Auto 6 geruchten moeten wel nep zijn

Deze Grand Theft Auto 6 geruchten moeten wel nep zijn
Geloof jij het?

Alleen Rockstar Games weet waar ze mee bezig zijn en ze weten de informatie doorgaans goed geheim te houden. Toch duiken er in aanloop naar een nieuwe Grand Theft Auto nieuwtjes op. De vraag is altijd; wat is echt en wat is echt complete onzin?

Via Reddit is nieuwe informatie opgedoken over GTA 6. De poster heeft zijn 15 seconds of fame, want de wereld duikt als een hongerige leeuw bovenop de geruchten. Wie echter goed naar de post kijkt kan niet anders concluderen dat dit wel nep moet zijn.

Zo claimt de poster dat GTA 6 zich gedeeltelijk af gaat spelen in Brazilië. Die kans is klein. Al jaren gaan er geruchten over het feit dat Rockstar een ander land als speelveld voor GTA gaat kiezen, maar die kans is zeer klein. De Verenigde Staten is een uitstekende basis voor een goede GTA game en verhaallijnen binnen de gamereeks kunnen zo makkelijker gebruikt worden.

Verder claimt de maker van de post dat HIV en de immigratiecrisis onderwerpen zijn die centraal komen te staan in GTA 6. Daarnaast werkt Rockstar volgens de poster onder de naam ‘Project America’s aan GTA 6. Je kunt de complete lijst met geruchten hier lezen. We call bullshit, maar oordeel vooral zelf.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *