Deze beelden van Planet Earth zijn adembenemend

De trailer Planet Earth II van BBC staat online
De natuurdocumentaires van de BBC zijn altijd indrukwekkend. De trailer van de nieuwe reeks Planet Earth overtreft werkelijk elke verwachting.

BBC heeft dit weekend een werkelijk adembenemend mooie trailer online gezet. We zien een luiaard zwemmen, een giraffe die wordt aangevallen door een leeuwin en prachtige sfeerbeelden van woestijnen, besneeuwde bergen en een waterval.

Planet Earth staat vooral bekend om de vele close-ups van dieren die er te zien zijn. Ook in deel twee zien we weer arenden vechten en een aap een fles stelen. Je voelt alsof je erzelf bij bent.

Planet Earth II is in 4k gedraaid. Helaas laat de trailer dat niet zien door de beperkingen van Youtube. Wanneer Planet Earth te zien is bij BBC1 is nog niet bekend. De trailer houdt het op ‘soon’ De BBC heeft verder geen details bekend gemaakt over de natuurserie. Een ding is wel zeker en daar zijn we erg blij mee, Sir David Attenborough zal de serie van commentaar voorzien.

[gv data=”92bmDq2h92Q”][/gv]

Toegegeven, deze beelden zijn net iets minder profi, maar toch zeker nog behoorlijk indrukwekkend. En wat te denken van deze walvissen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *