Deze 5 nieuwe Netflix Originals-films moet je zien

Netflix Originals voor 2017
Met meer dan 1000 uur aan Netflix Originals ben je wel even zoet volgend jaar.

In 2016 zijn we flink verwend met nieuwe exclusieve Netflix-content. Denk hierbij aan Stranger Things, The Crown, The Get Down en Marvel’s Luke Cage. Ook hebben veel successeries een vervolg gekregen, waaronder OITNB, House of Cards en Narcos.

Netflix van plan om haar aanbod van films en series volgend jaar weer flink uit te breiden. Ook op het gebied van eigen series is er genoeg nieuws te bekijken in 2017. Wij blikken alvast vooruit en zetten 5 Netflix Originals-films voor je op een rijtje om in de gaten te houden.

1. Okja
Okja vertelt het verhaal van Mija, een jong meisje dat alles moet riskeren om te voorkomen dat haar beste vriend, een gigantisch beest genaamd ‘Okja’, ontvoerd wordt door een
machtige multinational.

okja

Geregisseerd door Bong Joon-ho (Snowpiercer) en mede-geschreven door Jon Ronson (Frank). De cast bestaat uit: Tilda Swinton (Hail, Caesar!), Jake Gyllenhaal (Nightcrawler), Paul Dano (Love & Mercy), Lily Collins (Rules Don’t Apply) en Steven Yeun (The Walking Dead). Mija wordt gespeeld door Ahn Seo-hyun. De exacte releasedatum is nog niet bekend.

2. Our Souls At Night
Our Souls At Night speelt zich af in Colorado waar Addie Moore (Jane Fonda) na jaren van zwijgen ineens aanklopt bij haar nog onbekende buurman Louis Waters (Robert Redford). Beide echtgenoten zijn jaren geleden overleden, maar desondanks hebben ze zelden contact gehad.

Our Souls At Night

Addie probeert een band op te bouwen in een poging om samen nog iets moois van hun leven te maken. Gebaseerd op het boek van Kent Haruf, bewerkt tot een script door Scott Neustadter en Michael H. Weber (The Fault in Our Stars). Een releasedatum is nog niet bekend.

3. David Brent: Life on the Road
Eindelijk een film waarin Ricky Gervais als schrijver, regisseur en acteur zijn geliefde karakter ‘David Brent’ een volledige film de tijd kan geven. Toen het publiek voor het eerst kennis maakte met de eigenaardige Brent in ‘The Office’, de zelfbenoemde ‘in de eerste plaats vriend, in de tweede plaats baas en in de derde plaats entertainer’, droomde hij ervan rockster te worden.

David Brent

Twaalf jaar later is Brent salesman voor Lavichem, een bedrijf dat schoonmaakproducten en persoonlijke hygiëne producten voor vrouwen maakt. Echter heeft hij zijn droom om rockster te worden nog niet opgegeven en staat hij op het punt om een eigenhandig gefinancierde tour door de UK te doen samen met zijn band ‘Foregone Conclusion’. De release vindt plaats op 10 februari 2017.

4. Mute
Mute is een futuristische thriller, geregisseerd door Duncan Jones. Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst waar barman Leo (Alexander Skarsgård) in de bruisende stad Berlijn leeft. Vanwege een trauma in zijn jeugd is Leo niet meer in staat om te praten en het enige lichtpuntje in zijn leven, is zijn prachtige vriendin Naadirah (Seyneb Saleh).

Als zij plotseling spoorloos verdwijnt, voert Leo’s zoektocht hem naar de krochten van de verdorven stad. Een stel gehaaide Amerikaanse chirurgen (Paul Rudd en Justin Theroux) zijn de enige terugkerende aanwijzing die Leo kan vinden. Om zijn geliefde terug te krijgen, moet hij zich noodgedwongen onderdompelen in deze naargeestige onderwereld. Een releasedatum is nog niet bekend.

5. The Discovery
Een aangrijpend liefdesverhaal dat vertelt over het moment waarop wetenschappelijk is vastgesteld door dokter Thomas Harber (Robert Redford) dat het hiernamaals bestaat. Binnen twee jaar na Thomas’ ontdekking hebben vier miljoen mensen zelfmoord gepleegd in een poging ‘daar’ te komen. Will (Jason Segel) gaat naar zijn vervreemde vader Thomas om hem te confronteren en ervan te overtuigen dat hij moet stoppen met zijn omstreden onderzoek.

The Discovery

Zijn pad kruist dat van Isla (Rooney Mara) die om mysterieuze redenen ook is teruggekeerd naar het eiland. Beiden weten ternauwernood te ontsnappen aan een tragisch ongeval, waarop Will besluit Isla voor te stellen aan Thomas in de hoop dat hij gaat inzien welke verstrekkende gevolgen zijn ontdekking kan hebben.

Heb je geen zin om te moeten wachten? Kijk dan alvast de 5 beste series op Netflix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *