Definitief: KPN sluit negen Hi-winkels

Definitief: KPN sluit negen Hi-winkels
Het rommelt binnen Hi, de hippe jongerenprovider van KPN. Het merk zou te veel kannibaliseren op KPN, en zojuist maakte KPN bekend dat ze een aantal Hi-winkels zullen sluiten. Begin van het einde?

KPN laat weten dat de gesloten Hi-toko’s verder gaan als een shop-in-shop. Oftewel, er komt een Hi-desk in een KPN-winkel te staan waar de telefoonjügend zijn beltegoedkaarten kan kopen. Of die recent aangekondigde 4G-bundels.

In 9 steden waar Hi en KPN Winkels dichtbij elkaar zitten, wordt een pilot gestart. De Hi Winkel gaat hierbij dicht en er wordt een Hi shop-in-shop gebouwd in de dichtstbijzijnde KPN Winkel. Hi klanten kunnen vanzelfsprekend in deze shop-in-shops terecht voor al hun vragen of advies.

Na de sluiting van negen winkels – welke dat zijn is nog niet bekend – blijven er 64 over. Wat hiermee gaat gebeuren hangt helemaal af van de herpositioneringsplannen die KPN met dochter Hi voor ogen heeft. Maar uit het volgende zinnetje van KPN blijkt dat aparte HI-winkels vanaf volgende maand niet meer nodig zijn: “Vanaf 2 september kun je voor een Hi abonnement ook terecht in alle 110 KPN Winkels.”

Ergo: het einde van Hi is in zicht. Toch jammer, qua humorreclames.

[gv data=”9roukWGw5tk”][/gv]

Nog geen reacties

  1. De Hi-winkel in Ede is daar zeker bij, daar zitten de winkels van Hi en KPN schuin tegenover elkaar.
    Dat is te veel van het goede, dat kan best anders en goedkoper, het blijft toch een hoop show die winkels.
    De toestellen kun je overal wel bekijken en uitproberen, eventueel bij de concurrent, gewoon ook om die het gevoel te geven, dat er wat te winnen valt, als je dat laat “vallen” tijdens een gesprekje, met zo’n verkop(st)er.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *