De strijd om de streamers week 41 [trailers]

strijd-streamer-disney+-apple-tv-+-netflix
Netflix, Disney Plus en Apple TV Plus blijven elkaar aftroeven in gunst om de steamer.

Zoals we al eerder signaleren blijven Netflix, Dinsey Plus en Apple TV Plus elkaar aftroeven met promo’s en trailers om de kijker alvast voor zich te winnen in aanloop naar de strijd die in november in alle hevigheid losbarst. Wij selecteerden per streamingdienst aansprekende nieuwe trailers. Ben jij al klaar voor een avondje Bingewatchen?

Netflix: Nederlands en kaskrakers
Netflix blijft inzetten op Nederlands product. Met name de komende comedyserie ‘Toon’ wordt goed gepromoot. Ook deze week volgde een nieuwe trailer.

[gv data=”E44KCJMOS9c”][/gv]

De commentaren onder de promo duiden op ehh gemengde reacties.

Ook kondigde Netflix deze week de filmhuisthriller ‘Rattlesnake’ aan. Wanneer het dochtertje van een alleenstaande vrouw wordt gered na een beet van een ratelslang moet ze van de mysterieuze redster een vreselijke tegenprestatie leveren. Een ijzingwekkend avontuur, dat je nu al kunt bekijken, wacht.

[gv data=”RAXacIy3fv4″][/gv]

Apple TV+ blijkt de rustigste van de drie.

Waar we bij Netflix en Disney Plus soms moeite hebben om te kiezen is Apple TV+ bescheidener. Naast ‘The elephant queen’ waar we eerder deze week al over berichtten kwam er slechts één andere trailer vrij.

Truth be told
Truth be told is het verhaal van een podcaster die ineens beroemd wordt als ze een moordenaar ontmaskert. Helaas moet ze achteraf concluderen dat zij wellicht de verkeerde achter tralies heeft ‘geholpen’. In een zoektocht naar de waarheid wordt ze geconfronteerd met actuele vragen over media, racisme en privacy. Vanaf 6 december kun je jezelf onderdompelen in dit actuele verhaal met een boodschap.

[gv data=”HjGm7JUc04E”][/gv]

Disney+ deelt ook andere dingen dan nieuwe producties. Zo laat ze deze week zien hoe een schets van Tarzan een scene in de gelijknamige film wordt.

[gv data=”ZIdeRqbxZDk”][/gv]

The Little Mermaid retold
“De kleine zeemeermin” laat menig hart smelten. In deze preview zien we hoe deze klassieker opnieuw verteld wordt. Door gebruik te maken van papierkunst wordt het verhaal nog fraaier weergegeven. Wij kunnen niet wachten.

[gv data=”9eZM7_xluRM”][/gv]

Wil je nu al genieten van een lekker avondje bingewatchen? Dan kijk je toch gewoon een van de meest gedownloade films of de strijd om de streamer van vorige week?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *