CoD: Modern Warfare crasht voortdurend op één console

Pijnlijk
Pijnlijk voor eigenaren van deze specifieke Xbox-console.

Modern Warfare is een paar dagen uit en de hype in aanloop naar de release was overweldigend (niet allerminst dankzij het hele loot box gezeur). Toch moeten sommige van de ongetwijfeld tientallen miljoenen gamers door de zure appel heen bijten want als je op de Xbox One X-console speelt, dan heb je een grote kans dat de game voortdurend crasht. De ontwikkelaar werkt momenteel aan een fix.

Ondanks een aantal beta-programma’s bleek Modern Warfare toch redelijk vol met bugs te zitten, wat niet heel ongebruikelijk is voor een titel met zo veel content. Maar afgezien van haperingen, glitches en wat algemene crashes is het vooral de Xbox One X-variant van de game die voor sommigen onspeelbaar is.

En dat is best vreemd. De X-variant van Microsoft’s console is namelijk een stuk krachtiger dan de gewone Xbox One S; doorgaans crasht een game wanneer een game een geheugenlek heeft of te zwaar op een stukje hardware berust.

Dat zegt ons gelijk dat de Xbox One X-versie van Modern Warfare een ander probleem heeft, wat alles met de codering van de game te maken heeft. Wat precies het probleem is en hoeveel mensen er last van hebben, onthult Infinity Ward niet in de meest recente Reddit-post, maar blijkbaar heeft het bedrijf Microsoft nodig om het probleem op te lossen.

Ook hebben Xbox One X-gebruikers geen idee in welk tijdsbestek ze een update kunnen verwachten, maar tot die tijd zou het installeren van Modern Warfare op een externe harde schijf een oplossing zijn voor sommigen, maar lang niet voor iedereen.

Via: WindowsCentral

Lees ook: CoD Modern Warfare – 3 weken om 3 grote problemen te fixen

No comments yet

  1. hoi, op de pc het zelfde probleem
    het probleem is begonnen toen ik de update heb gedaan vandaag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *