CoD: Black Ops 4 zit vol nieuwe monsters en wapens (trailer)

Poes poes poes
Een scala aan (melee) wapens en omgevingen wordt tevens onthuld.

Dat Call of Duty over-de-top is en dat de zombiemodus naar nog een stevig schepje bovenop doet, dat wisten we al lang. De nieuwste zombie-trailer voor Black Ops 4 bewijst daarentegen dat dit niet zomaar een Call of Duty gaat worden. Er komen een hoop nieuwe monsters naar de game.

Voor degenen die het gemist hebben: Black Ops 4 gaat een in CoD-perspectief revolutionaire kant op. Niet alleen krijgt de game van Activision een Battle Royale-mode, maar tevens is de gehele (toch wel iconische) singleplayer overboord gegooid. Waarschijnlijk pompt ontwikkelaar Treyarch daarom zo veel energie in de zombie-modus.

Vanaf de eerste seconde van de trailer wordt duidelijk dat dit niet zomaar gekke rondjes zombie-knallen zijn, maar dat er een doorlopend verhaal door de modus verweven is. Tevens zijn de personages geen generieke Amerikanen, Russen of karikaturen van beroemde Presidenten meer. Het zijn uitgewerkte karakters met een uitgewerkt verhaal, unieke abilities en eigen speelstijl.

Ook lijkt Treyarch de concept-artists vrij spel te hebben gegeven, want naast een level dat zich afspeelt op de zinkende Titanic, zitten er een hoop nieuwe monsters in de game. Eindbazen waren in de voorgaande zombie-modi al een ding, maar ze lijken nu in een thema verwerkt te zijn. In het Kolosseum worden onze hoofdpersonen aangevallen door zombie-tijgers en moeten ze het opnemen tegen een gigantische zombie-gladiator. Ook het demon-achtige wezen op de Titanic is rechtstreeks uit mijn nachtmerries getrokken.

[gv data=”WQ-vta0oFDw”][/gv]

Call of Duty: Black Ops 4 komt op 12 oktober uit voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Voor die tijd worden er nog twee beta’s gelanceerd; één voor de multiplayer en één voor de Battle Royale-modus. Check hier hoe je binnenkomt. Tot slot lees je in dit artikel welke 5 iconische Black Ops-maps terugkomen naar Black Ops 4.

Screen @Activision/Treyarch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *