Check Stranger Things in toffe nieuwe stijl (video)

Kawaii
Alsof de serie zelf nog niet retro genoeg is.

Hoewel Stranger Things op zichzelf al retro genoeg is, dachten animators van het YouTube-kanaal Octopie dat er nog wel een schepje bovenop mocht. Dat leidde uiteindelijk tot de onderstaande toffe video, waarin de live-action serie is omgetoverd tot 80’s animatieserie.

Animatiestudio Humoring the Fates wilde het retro karakter van Netflix’ hitserie Stranger Things klaarblijkelijk benadrukken, want ze animeerden de populaire show tot een ouderwetse Japanse anime, inclusief statische achtergronden, grote Manga-ogen en extreme gezichtsuitdrukkingen.

De short volgt daarmee niet per se een doorlopend verhaal, maar belicht belangrijke en leuke momenten uit de afgelopen seizoenen. Doorgewinterde kijkers zullen ook zien dat makers wat creatieve vrijheid hebben gebruikt om zelf invulling te geven aan personages en situaties. Check het zelf:

[gv data=”MY3oAyuYXmo”][/gv]

Ondertussen worden Stranger Things-liefhebbers overspoeld met lekkers rondom de serie. Zo gaat de cast van de show in deze video zelf aan de slag met de officiële Stranger Things-game. En over de serie en games gesproken, terwijl Epic Games op vakantie is smelt de Upside Down samen met Fortnite’s map. Mocht je tot slot helemaal gek zijn van de serie en het in je eigen huis willen verwerken, check dan wat IKEA voor je kan betekenen.

Foto via YouTube @Octopie

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *