Check hier 3 superheldentrailers die je deze week miste

Naast Justice League komen er 2 projecten uit die een loopje nemen met het vastgeroeste genre
Er kwamen deze recentelijk 3 interessante trailers van vernieuwende superheldenprojecten uit.

Ja, superheldenfilms zijn tegenwoordig meer dan eens simpele cash-grabs van hongerige studio’s en luie schrijvers. Toch kwamen er deze week 3 trailers uit, allemaal met een superheldenthema en gek genoeg had ik in ieder van de projecten zin. Check de trailers hieronder.

Justice League
Okay, kijk even door de schimmige CGI en hooguit wankele design-keuzes heen en je hebt een ensemblefilm waar fans van het superheldengenre hoe dan ook zin in hebben. Voor het eerste zien we een Avengers-achtig team van helden in het DC-universum. Batman, Wonder Woman (lees hier het reviewoverzicht van die film), Aquaman, The Flash en Cyborg lijken simpelweg over-de-top kont te schoppen en daar heb ik zo nu en dan ook zin in! Justice League komt op 17 november uit in de Nederlandse bioscopen. Kijk ondertussen hier de eerste trailer van Justice League.
[gv data=”r9-DM9uBtVI”][/gv]

New Mutants
Als je de titel leest en direct aan een nieuwe X-Men-ripoff moet denken, dan geef ik je geen ongelijk. Hoewel die franchise wat mij betreft verre van perfect is, gebeurt er iets geks in New Mutants. De film gaat namelijk een volledig nieuwe richting in binnen het superheldengenre. Waar X-Men veelal strakke pakjes en tijdreisplotten bevat, slaat New Mutants de horrorrichting in. De jongeren – mutanten met een speciale gave – lijken in een soort gekkenhuis opgesloten te zitten. Ik ben in elk geval heel benieuwd hoe het huwelijk tussen horror en superhelden gaat werken. New Mutants komt op 13 april uit. En ja, dat is op een vrijdag!
[gv data=”bu9e410C__I”][/gv]

Runaways
Tot slot gaat Marvel nóg een project aan met een nieuwe afnemer in de vorm van Runaways, een Hulu original die een apart concept hanteert. De aankomende serie ziet er niet per se fantastisch uit en zal waarschijnlijk ook geen Emmy’s binnenharken. Toch trekt het concept mij erg aan. Waar de meeste films en series rondom superhelden draaien om de superkrachten, focust Runaways zich op een groep tieners die ontdekt dat hun ouders deel uitmaken van een verbond van superschurken. Yup, apart, nieuw en verrassend. De Hulu-serie komt eind november uit op het gelijknamige platform.
[gv data=”Z6_0dJkjFAM”][/gv]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *