Check deze render van de OnePlus 6

Check deze render van de OnePlus 6
Sexy back!

De Amerikaanse meesterlekker Evan Blass laat weer eens van zich horen. Ditmaal heeft hij een foto voor ons van de OnePlus 6. Nu de Chinese fabrikant officieel door zijn voorraad is van de OnePlus 5T in Noord-Amerika en andere landen en daar dus niet langer verkocht wordt, gaat het gerucht dat OnePlus zich voorbereid op de lancering van zijn volgende flagship killer. Afgelopen jaren zagen we het eerste vlaggenschip van de Chinezen pas in juni, maar vanwege het succes van de OnePlus 5T zou OnePlus deze cyclus doorbreken.

Evan Blass is de eerste die een hogeresolutiefoto van de OnePlus 6 online slingert. Daaruit kunnen we verschillende dingen opmaken. Om te beginnen -thank god- houdt OnePlus voorlopig nog vast aan de 3.5mm headphone jack. Je hoeft dus geen geld toe te leggen op een nieuwe headphoneset. Ook zien we dat hij wederom een usb-c aansluiting (en dus Dash Charge) en enkele speakers aan de onderkant heeft.

Als je goed kijkt zie je dat de dual-camera’s verplaatst zijn. Waar ze eerst linksboven in de hoek zaten zitten ze nu bovenin in het midden. Ook de vingerafdrukscanner is aangepakt: in plaats van een ronde sensor heeft de scanner ditmaal meer weg van de Samsung Galaxy S9. De LED-flitser vinden we tussen de camera’s en de vingerafdrukscanner. De achterkant lijkt van een geborsteld aluminium te zijn gemaakt. De insteek is in ieder geval duidelijk: OnePlus gooit het over een andere boeg en experimenteert met een deels nieuw design.

Specs OnePlus 6
Geruchten over de specs van de OnePlus 6 doen al een tijdje de ronde op internet. Zo heeft het toestel naar verluidt een 18:9 OLED-display met een notch à la iPhone X, Qualcomm Snapdragon 845 CPU, 6 GB of 8 GB RAM en tot wel 256 GB intern geheugen. Ook de dubbele camera die we inmiddels gewend zijn van de OnePlus 5 en OnePlus 5T maakt zijn comeback. Helaas is het vlaggenschip nog altijd niet stof- en waterdicht.

Image credit: Evan Blass

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *