‘Call of Duty: Black Ops 5 gaat terug naar roots eerste deel’

'Call of Duty: Black Ops 5 gaat terug naar roots eerste deel'
Oude tijden herleven?

We wachten nog met smart op de onthulling van Activision voor de Call of Duty van dit jaar, maar er duikt nu al informatie op over de CoD van 2020. De verwachting is dat men dit jaar Modern Warfare 4 gaat onthullen. Voor volgend jaar zou Activision wederom teruggrijpen op een ouder deel uit de franchise.

Kotaku weet op basis van bronnen te melden dat Treyarch bezig is met Black Ops 5. De game zou volgend jaar door Activision aangekondigd worden. Waar latere delen van Black Ops zich in de toekomst afspeelden, moet deel vijf zich weer gaan afspelen tijdens de koude oorlog, net als het eerste deel.

Het teruggrijpen op het verleden is iets wat we meer zien vandaag de dag. Battlefield 1 uit 2016 ging terug naar de Eerste Wereldoorlog en Call of Duty of Duty: WWII uit 2017 speelde zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. Met de mogelijke onthulling van CoD: MW4 dit jaar en Black Ops 5 in de Koude Oorlog volgend jaar lijkt die aanpak nog even door te gaan.

Volgens de geruchten gaat het een cross-gen game worden. Dit betekent dat zowel gamers op de PlayStation als gamers op de Xbox elkaar kunnen tegenkomen. Perfect voor als je vriend een Xbox heeft en jij een PlayStation. Nu worden spelers vaak nog gescheiden van elkaar.

Lees ook: Nieuwe info over Call of Duty: Mobile bekendgemaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *