Call Of Duty: Black Ops 4 krijgt helemaal geen single player?

Black Ops 4
Het zou een gedurfde zet zijn.

Elk nieuw topdeel van Call of Duty en Battlefield bevat zowel een single player als een multiplayer. Nog nooit heeft Activision of EA het aangedurfd om de single player compleet links te laten liggen. Misschien ook logisch, want een deel van de spelers is ook fan van het solo avontuur van zowel Call of Duty als Battlefield.

Het lijkt er echter op dat de focus bij Call Of Duty: Black Ops 4 volledig op de multiplayer zal gaan liggen. Polygon bericht op basis van bronnen dat het nieuwste deel geen single player gaat krijgen. Volgens het bericht zou ontwikkelaar Treyarch wel een single player willen, maar in verband met tijdsdruk zit het er niet in. De release van Black Ops 4 is over een halfjaar en blijkbaar gaat het ze niet lukken om een mooie single player op touw te zetten.

De focus zou volledig op de multiplayer, zombies en co-op modi komen te liggen. Wellicht dat er een vorm van single player als DLC naar de game komt op een later moment, maar daar is nu nog niets over duidelijk. Over een maand presenteert Treyarch de nieuwe Call of Duty. Dan weten we ook hoe de vork in de steel zit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *