‘Call of Duty: Black Ops 4 komt er wel degelijk aan’

Call of Duty Black Ops 4 bewijs
Zit jij te wachten op nóg een deel Black Ops?

De laatste Black Ops-versie licht al een tijdje achter ons. Na 2015 zijn we getrakteerd op het bijzonder impopulaire Infinite Warfare, dat vooral in trek was vanwege de Modern Warfare Remastered die meegeleverd werd, en Call of Duty: WWII. Met laatstgenoemde gingen we eindelijk terug naar de roots van het toffe schietspel.

Het laatste deel van Call of Duty is echter maar een paar maanden uit, of er is al vanalles te vinden over zijn opvolger. De dader is GameStop, die waarschijnlijk per ongeluk al verschillende soorten merchandise aanbood voor Black Ops 4. Denk hierbij aan T-shirts van de nieuwe game en informatie dat het spel dit jaar uit gaat komen.

Het is niet het eerste bericht dat erop duidt dat Black Ops 4 het eerstvolgende CoD-deel is dat we gaan zien. Een maand geleden liet gamejournalist Marcus Sellars al weten dat Black Ops 4 een zekerheidje is én er een Switch-versie uitkomt.

De terugkeer naar de goede ouwe tijd heeft de Call of Duty serie veel goed gedaan. Het is de vraag in hoeverre Black Ops 4, dat zich vermoedelijk in het heden afspeelt, CoD-fans enthousiast weet te maken voor deze setting.

Call of Duty Black Ops 4 bewijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *