Call of Duty: Advanced Warfare is al uitgelekt

Call-of-Duty-Advanced-Warfare-Gelekt
De nieuwe Call of Duty is een volle week voor de officiële lancering al overal op het internet te vinden.

Op 4 november verschijnt het nieuwe deel in de populairste shooterserie ter wereld, maar veel verrassingen zal Advanced Warfare niet meer hebben. Nu de game al uitgelekt is, staat het internet vol met video’s van gamers die tal van nieuwe functies van de game laten zien.

Vijf uur durende singleplayer
Zo lijkt het er op dat de singleplayer-campaign vijf uur in beslag neemt, er 24 verschillende wapens zijn om mee te knallen en dertien multiplayermaps om je vrienden op te lijf te gaan. Glen Schofield, mede-oprichter van Sledgehammer, de ontwikkelaar van Call of Duty: Advanced Warfare, baalt er van:

Twitter-Glen-Schofield

Paintballen
Uit deze gelekte beelden blijkt ook dat er een paintballmodus is toegevoegd, waarin je dus niet met kogels maar gekleurde verfballetjes op elkaar schiet. Ondertussen doet uitgever Activision er alles aan om de streams offline te halen, maar dat is een typisch gevalletje van ‘dweilen met de kraan open’. Zo staat deze video nog steeds op Vimeo.

Kevin Spacey
Onlangs verdiende Call of Duty: Advanced Warfare nog een plekje in ons lijstje met ‘9 Topgames die dit jaar nog uitkomen‘, mede dankzij de hoofdrol die acteur Kevin Spacey in de game vertolkt.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *