Bruna onthult app met ‘onbeperkt lezen-abonnement’

Bruna-Onbeperkt-Lezen
Als Spotify een betaalde dienst draaiende kan houden met muziek, dan kan Bruna dat toch ook met boeken?

Dat zal de gedachtegang achter Bliyoo zijn geweest, een nieuwe app die Bruna vandaag presenteerde. Met de app wordt een abonnement aangeboden waarmee leden onbeperkt digitale boeken kunnen lezen. Bliyoo werkt naast Android- en iOS-apparaten ook op computers, zodat je op zoveel mogelijk apparaten verder kunt lezen waar je gebleven was.

Prijs onbekend
Hoeveel het abonnement moet gaan kosten, is nog niet bekend. Er moet eerst nog overlegd worden met uitgevers, die volgens Bruna een ‘redelijke betaling’ mogen verlangen. Directeur Fred Zeegers zegt het volgende over Bliyoo:

“We hebben in stilte gewerkt aan de ontwikkeling van ons eigen platform. Als grootste keten op het gebied van lezen en schrijven vind ik dat we in staat moeten zijn om de klant goed en als eerste te bedienen. Dat doen we nu met Bliyoo.”

De komende weken zal de app worden getest, waarna hij over drie maanden officieel gelanceerd wordt. Mocht je geïnteresseerd zijn in Bliyoo, dan kun je je via deze link aanmelden om de testversie te proberen. Deze testers krijgen in deze gratis testperiode minstens 50 eBooks en digitale magazines.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *