Belgische Instagram-babe de dupe van streng beleid

Belgische Instagram-babe de dupe van streng beleid
Model Marisa Papen verloor haar account vanwege het plaatsen van expliciete foto’s.

Wie zich niet aan de richtlijnen van Instagram houdt kan rekenen op een keiharde blokkade. Of je nu Rihanna heet of een 24-jarige model uit het Belgische Paal bent: regels zijn regels. Marisa Papen deelde via haar account @marisapapen diverse pikante kiekjes, maar daar is de dienst niet zo blij mee. Het is verboden om bijvoorbeeld naaktfoto’s te plaatsen. Papen zocht telkens de grens op en de fotodienst was er klaar mee.

Tegenover het Belgische HLN zegt het model dat ze al vier keer eerder was geblokkeerd op Instagram. Ditmaal heeft de dienst echter de stekker uit haar account getrokken. Ze is hierdoor ruim 600.000 volgers kwijt. De 24-jarige laat het er niet bij zitten en is inmiddels actief op een nieuw account. Hier staan alweer bijna 100 kiekjes op en het account nadert de eerste duizend volgers.

Net als haar vorige account, deelt ze ook hier pikante foto’s. Het lijkt dus weer een kwestie van tijd voordat Instagram een mogelijke blokkade zal uitvoeren. Totdat het zover is kun je hier terecht op haar account.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *