Assassin’s Creed: Unity krijgt exclusieve beta voor Xbox One

Assassin's Creed
De kick-off van de E3 is achter de rug en het eerste nieuws druppelt binnen. Heb jij (als een van de weinige Nederlanders) een Xbox One en ben je fan van Assassin’s Creed, dan kun je na de aankondigingen van vanavond je geluk niet op.

Uitgever Ubisoft maakte tijdens de persconferentie van Microsoft namelijk bekend dat de nieuwe Assassin’s Creed, genaamd Unity straks exclusief een beta-versie krijgt voor de Xbox One. Xbox-bezitters kunnen dus eerder aan de slag met de game dan mede-gamers met een Playstation 4 of PC.

Daarnaast krijg het spel een online co-opmodus voor vier spelers. Je kunt dus straks met drie anderen aan de slag met de missies van het spel. Het is nog onduidelijk hoe Ubisoft dat precies implementeert: als op zichzelf staande multiplayermodus of als toevoeging op de bestaande mogelijkheden van de singleplayer.

De nieuwe Assassin’s Creed komt eind oktober uit voor de nieuwe consoles en de pc. Daarnaast verschijnt er ook een versie voor de Playstation 3 en de Xbox 360, die waarschijnlijk Comet gaat heten.

Nog geen reacties

  1. Misschien handig voor het artikel: Op YouTube heeft ubisoft een gameplay trailer van de E3 vrijgegeven voor Unity! Supervette game! Precies wat AC nodig had; een grote bekende (Europese) stad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *