Apple komt met gratis oplossing voor uitvallende iPhone 6s

iPhone
Apple gaat je kapotte iPhone repareren.

Vorige week werden berichten de wereld ingeslingerd over defecte iPhone 6s’en. Het toestel zou spontaan uitvallen en pas weer aangaan wanneer deze aan de lader hangt. Apple is op de hoogte van het probleem en heeft het issue erkend. Volgens het Amerikaanse techbedrijf gaat het om een kleine groep 6s-bezitters die met dit probleem kampen.

Apple has determined that a very small number of iPhone 6s devices may unexpectedly shut down. This is not a safety issue and only affects devices within a limited serial number range that were manufactured between September and October 2015.

Er is een nieuw reparatieprogramma op touw gezet. Klanten kunnen een bezoekje brengen aan een Apple winkel, een Reseller, of contact opnemen met de technische support. Het techbedrijf vervangt kosteloos de batterij van je 6s waardoor het euvel verholpen zou moeten zijn. Heb je in het verleden al reeds de batterij laten vervangen van je 6s dan kan de factuur bij Apple worden afgegeven. Ze zullen de gemaakte kosten vergoeden.

4 Comments

  1. Nou… ik heb een iPhone 6 en ik heb het ook.
    Van de week bij de trein te wachten, 23% batterij en ja hoor. Uitgevallen.. Ik vragen aan een aantal meiden naast me, zelfde probleem met iPhone 5, 6 & 6s. Dus is het ook niet deels software? Heb er erg veel last van laatste 2 weken.

    • @JamesBond007: Ja natuurlijk is het software … De accu is niet echt een issue hier want sommige gebruiken hem veel meer dan de ander en waren bij wijze van spreken 4 maanden al aan de beuurt voor deze storing.
      Wat opvalt is dat dit een probleem is dat de laatste maand naar boven is gekomen en niet daarvoor. Dus nu zijn opeens al die accu’s slecht geworden ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *