‘Apple komt met een speciale iPhone’

Nieuwe info over iPhone XR-opvolger duikt op
Voor een selectieve markt.

Wanneer Apple nieuwe iPhones laat zien tijdens een keynote, dan kun je er vanuit gaan dat het toestel wereldwijd op de markt komt. Een strategie die het merk hanteert al jaren.

Daar kan mogelijk verandering in komen. In sommige markten kampt Apple met tegenvallende verkopen en dus moet het bedrijf iets anders verzinnen om die verkopen weer op te krikken. Volgens The Global Times is Apple dan ook bezig met een speciale iPhone, exclusief voor de Chinese markt.

Mede door de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en china zijn de verkopen van iPhones in het Aziatische land gedaald. Een specifieke iPhone zou de oplossing kunnen zijn. Volgens de bron komt de iPhone zonder Face ID-technologie, maar zit er een vingerafdrukscanner in het scherm verwerkt. Het zou kostenbesparend zijn.

Wanneer deze iPhone voor China op de markt moet komen is niet bekend. Later dit jaar, in september, zal Apple nieuwe iPhones aankondigen. De verwachting is dat het Amerikaanse techbedrijf net als vorig jaar drie iPhones aan de wereld gaat tonen. De opvolgers van de XR, XS en XS Max.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *