Apple komt met een inruilprogramma voor de iPhone

Inruikorting
Geen zin om je oude iPhone te verkopen via Marktplaats aan een schimmig figuur, zodat jij sneller kan upgraden naar een nieuwe iPhone? Geen nood! Als de voortekenen kloppen dan lanceert Apple volgende maand een inruilprogramma waarbij klanten hun oude iPhone bij een Apple Store kunnen inruilen voor een nieuw exemplaar.

Wat je oude iPhone nog opbrengt zal afhankelijk zijn van de staat waarin je hem inlevert, wat natuurlijk best logisch is. Apple zou dit programma niet alleen willen lanceren om er voor te zorgen dat meer mensen een iPhone direct bij hen koopt (ipv bij een nieuw abonnement), maar ook om meer mensen kennis te laten maken met de wereld die Apple heet.

Zodra klanten natuurlijk fysiek aanwezig zijn in een Apple Store is de kans groter dat ze ook gelijk even kijken nemen bij de iPad’s, MacBooks en andere apparatuur.

Wat Apple doet met alle ingeleverde iPhone’s? Die worden opgeknapt, gerepareerd en vervolgens weer met korting verkocht. Dat levert geld op en is ook nog eens goed voor het milieu natuurlijk. (via: 9to5mac.com)

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *