Apple iWatch concept ziet er gelikt uit

iWatch concept
Er is veel te doen geweest over de nieuwe smartwatch van Apple, maar tot op heden hebben we weinig gezien van hoe zoiets dan zal worden. James Ivaldi ergerde hier zich ook aan, en maakte een concept van de iWatch.

Wat we hier zien is niet wat Apple uiteindelijk in productie gaat nemen, al zou het ons niet verbazen als dit er heel veel op lijkt. Het gebogen scherm ligt over de pols, en geeft toegang tot alle belangrijke zaken. Het lijkt een soort mini-iPhone met een polsband, inclusief het uiterlijk van het besturingssysteem.

Ivaldi heeft het daar overigens niet bij gelaten. Hij heeft ook een concept van het doosje gemaakt, wat er in onze mening ook erg fraai uit ziet. Apple staat er om bekend dat ze veel aandacht geven aan triviale zaken als de verpakkingen van hun producten, dus het doosje bij het concept betrekken is een leuke touch van de Amerikaan.

[lg_folder folder=”Apple/0_Divers/iWatch_concept_James_Ivaldi_1/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

No comments yet

  1. Als je handig bent met een 3D programma kan je te gekke dingen maken, in de echte wereld echter zijn er een hoop factoren van belang die verlopig niet in deze vorm passen.

    Maar goed hij was even van de straat zullen we maar zeggen.

  2. Tja, ik weet niet wat ik er van moet denken.. Gaan we nou allemaal aan zo’n horloge ala Michael Knight: ‘Kitt pick me up’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *