Apple en Josylvio zorgen voor bizarre taferelen bij MediaMarkt [video]

mediamarkt-klanten-gevecht
‘Ik ben toch niet gek?’ Niet van toepassing op deze klanten.

Het is de laatste dagen nogal raak bij de Mediamarkt. Taferelen die we normaal gesproken alleen tijdens een Amerikaanse Black Friday verwacht zagen we nu in filialen van de MediaMarkt. Zo opende MediaMarkt vanochtend in Leidschendam de vijftigste vestiging. Dat was het moment voor een leuke actie. De eerste 100 bezoekers zouden een gratis set AirPods krijgen. Dat trok nogal wat belangstelling en toen de deuren open gingen was dit het resultaat.

[gv data=”W6wSzG_VG7w”][/gv]

Inmiddels heeft de politie de zaak leeg geveegd en probeert men de schade weer te herstellen.

Eerder deze week was het al raak bij de Mediamarkt in Antwerpen. Daar kwam de Nederlandse rapper Josylvio een signeersessie doen. Dat was althans de bedoeling. Het duurde namelijk niet lang voordat de klanten die een handtekening wilden halen met elkaar begonnen af te rekenen. Er werden fikse klappen uitgedeeld, vernielingen aangericht en de inventaris werd geplunderd.

[gv data=”omwyBWYH7QA”][/gv]

Getuigen vertellen dat jongeren zonder aanleiding met boeken en DVD’s begonnen te gooien. Vervolgens braken deze bizarre taferelen uit. De rapper, die op dat moment al op de vloer stond maakte rechtsomkeert en vertrok zonder handtekeningen te zetten. Ook hier heeft de politie de zaak leeg geveegd en maakt de exploitant de schade op.

Met zo’n klantengroep is de slogan: ‘ik ben toch niet gek’ inderdaad overbodig, net als de App Rumblr, want de locaties worden redelijk voorspelbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *