Alle 3 de nieuwe iPhones komen tegelijkertijd

Nog maar eventjes wachten
Het is niet meer lang wachten totdat de 3 iPhone XI-modellen tegelijkertijd uitkomen.

Begin deze maand zorgde een onhandige topman er al voor dat we een exact idee kregen van wanneer de volgende iPhone uit gaat komen. Uit de blunder bleek daarentegen niet welke toestellen dan precies aangekondigd zouden worden. Ondertussen weten we zeker dat de aankomende maanden voor heel wat iPhone-mania gaan zorgen.

Op basis van een analyse van Wedbush (via: 9to5mac) zouden alle drie de aankomende iPhones tegelijkertijd gedropt worden. Hoewel dat als vanzelfsprekend over kan komen, is het juist bijzonder van Apple om de lancering van hun nieuwe lijn smartphones zo te organiseren.

De afgelopen 2 jaar werd er tijdens het septemberevenement van Apple altijd een reeks toestellen aangekondigd, waarvan er een aantal per direct in de schappen zouden liggen, terwijl een derde smartphone pas eind dat jaar zou uitkomen.

Zo werden de iPhone 8, 8 Plus en X in 2017 tegelijkertijd aangekondigd. De 8-serie kwam daarbij in september uit, terwijl de iPhone X pas in november van dat jaar beschikbaar was. Ook de iPhone XS, XS Max en XR werden in 2018 tegelijkertijd aangekondigd. De XS-reeks kwam die september uit en de XR een maand later.

Over de exacte specs van de line-up weten we gek genoeg nog niet zo veel. We hebben wat gelekte informatie gebundeld in dit artikel, maar over de verschillen tussen de 3 modellen weten we vrij weinig, afgezien van het formaat en de hoeveelheid camera’s. Vermoedelijk gaat het om een iPhone XI en XI Max, met nog een XR-achtige goedkopere uitvoering daarnaast, waarschijnlijk iPhone XR2 getiteld.

Lees ook: Deze iPhone 11 Edge is wél vernieuwend en spraakmakend

Foto @Stuff.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *