Aldi verkoopt goedkope Wolfgang AT-AS 45Q

Wolfgang AT-AS 45Q
Supermarkt Aldi legt zaterdag 30 augustus wederom een goedkope telefoon in de schappen. Het gaat om de Wolfgang AT-AS 45Q, die niet meer dan €129 hoeft te kosten.

4,5-inch

De Wolfgang AT-AS 45Q heeft een 4,5-inch IPS-display met een resolutie van 960 bij 540 pixels. Daarmee staat het Android-toestel op gelijke voet met de Motorola Moto G, die een fractie duurder is. De Wolfgang draait op een MediaTek-processor met twee kernen, draaiend op een kloksnelheid van 1,3GHz. De telefoon beschikt over 1 GB aan werkgeheugen en heeft 4 GB opslagruimte, dat middels een micro SD-kaart uit is te breiden. Een aanrader, want na de installatie van Android 4.4 blijft daar minder dan de helft van over.

8 megapixel camera

De Wolfgang AT-AS 45Q meet 132 mm in de lengte, 67,8 mm in de breedte en is 10.8 mm dik. Het gewicht komt uit op 158 gram. De accu heeft een modale capaciteit van 2050 mAh, wat de Wolfgang een stand-by tijd van maximaal 200 uur geeft. In de achterkant is een 8 megapixel camera geplaatst, ondersteund door een LED-flitser. Selfies kunnen geschoten worden met de 2 megapixel camera aan de voorzijde.

Eerdere Wolfgang-aanbiedingen kun je hier bekijken.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *