Acteur Kevin Hart krijgt eigen realityserie op Netflix

Acteur Kevin Hart krijgt eigen realityserie op Netflix
Het zal als een soort mini-documentaire gebracht worden.

Kevin Hart, die naam doet ongetwijfeld een belletje rinkelen. Hij is een Amerikaanse komiek en acteur die naast zijn optredens en films ook meerdere malen in het nieuws is geweest. Zo gaf Hart de presentatie-klus van de Oscars op wegens oude, gevoelige berichten op sociale media. Hij hoefde dit overigens niet te doen, maar voelde de hete adem van de publieke opinie in zijn nek. Daarnaast raakte de acteur nog niet zo gek lang geleden betrokken bij een ernstig auto-ongeluk.

In de nieuwe Netflix-serie Don’t Fuck This Up zal de Amerikaan zijn hart luchten. In de serie komt niet alleen de komiek aan het woord, maar ook zijn vrienden en familie. Daarnaast staan recente gebeurtenissen en tevens het verleden en zijn jeugd centraal in de mini-documentaire. Allerlei aspecten uit zijn leven staan centraal in de serie. Kevin als vader, als acteur, komiek en als zakenman.

Don’t Fuck This Up verschijnt 27 december exclusief op Netflix.

Nog geen reacties

  1. Kijk er naar uit. Geweldige vent volgens mij, en moet altijd hard om hem lachen, neemt zichzelf ook niet te serieus. De aflevering met hem in Comedians in Cars… is erg vermakelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *