Acer werkt aan Windows 8-tablet met nieuw type processor

Acer Bulgari
Het gaat om de supersnelle en zuinige Haswell-chip die over ruim een week wordt geïntroduceerd. Acer lijkt de eerste te zijn die de processor naar de massa brengt.

Hierbij zou het volgens de Griekse website Techblog om de Acer Bulgari gaan. Een Windows 8-tablet waar het Taiwanese bedrijf momenteel aan werkt. Naast de nieuwe Haswell-processor zou de tablet een 11,6-inch display met een resolutie van maar liefst 2560 x 1440 pixels krijgen.

Overige specificaties zijn een 8-megapixel camera, 4GB RAM en een opslagcapaciteit van 64GB. Eerder lekte er al foto’s van een Windows 8-tablet van Acer, deze had echter een veel kleiner formaat. Volgens de geruchten zou de Acer Bulgari volgende maand gelanceerd moeten worden, over de prijs wordt nog niet gesproken.

2 Comments

  1. Wow! Dat klinkt wel erg gaaf allemaal! Een zuinigere Chip, die ook nog eens snel zou moeten zijn, windows 8, genoeg werkgeheugen, leuke resolutie, wat wil je nog meer in een Tablet?
    Nu nog hopen dat de prijs een beetje acceptabel blijft…

  2. Een windows 8 tablet, fantastisch. Alhoewel me wenkbrauwen als snel fronsen bij het lezen van ” een taiwanese bedrijf’ heb ik het recht om zo skeptisch te zijn?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *