7 dingen die mensen in Apple’s uitnodiging zien

TOEVAL?!
Apple houdt op 9 september een groot evenement, maar wat er op die dinsdag tijdens de keynote wordt aangekondigd is nog geheim. Strikt geheim. Hoewel men er massaal vanuit gaat dat de iPhone 6 het levenslicht zal zien, is zelfs dat nog niet bevestigd. Apple laat iedereen in het duister tasten. Daarom wordt het tijd de verstuurde uitnodiging aan een analyse te onderwerpen.

CNet heeft uitgezocht wat de grijsgetinte uitnodiging met wat tekst en een datum precies kan betekenen. We hebben de parels hieronder verzameld. Let op: niet al te serieus nemen.

Of toch wel?!

1. De iPhone 6 wordt aangekondigd
De iPhone 6 wordt aangekondigd
Draai de uitnodiging om, en er verschijnen twee zessen. Laat Apple nou net van plan zijn om twee verschillende versies van de iPhone 6 te introduceren, één met een 4,7-inch display, en één met een 5,5 inch scherm. TOEVAL?!

2. Doe de rekensom
Doe de rekensom
Als we de cijfers op de uitnodiging bij elkaar optellen (9+9 – 2 + 14 = 30), dan valt op dat het getal 30 verschijnt. En wat kondigde Apple 30 jaar geleden aan in hetzelfde Flint Center? Precies, de allereerste Mac. TOEVAL?!

3. Appel ziet ze vliegen
Appel ziet ze vliegen
Vleugels, een hoofdje, de snavel. Als je de uitnodiging omdraait zit er onmiskenbaar een vogel in. Apple gaat dus een vliegende gadget introduceren, aldus de iGekkies op het internet. Wacht, een iDrone zou best tof zijn eigenlijk.

4. Zeg meer
Zeg meer
Met de woorden ‘say more’ hint Apple naar Siri. Of het een smartwatch met Siri-intergratie betreft, of een uitbreiding van Siri op de bestaande iDevices, moet nog blijken. Of het betekent gewoon helemaal geen f#ck. Ja, dat laatste waarschijnlijk.

5. Gewoon meer
Gewoon meer
Wordt er meer geïntroduceerd dan alleen een iPhone 6? Aanhangers van het Apple-evangelie denken van wel, want waarom zou het techbedrijf uit Cupertino anders het woordje ‘more’ hanteren? Precies.

6. Het is wel héél erg grijs
Het is wel héél erg grijs
Voorgaande Apple-evenementen werden luister bijgezet door uitnodigingen met opvallend veel kleuren. Zeker in aanloop naar de iPhone 5c was het een waar kleurenbonanza. Deze keer houdt Apple het grijs. Wat wil Apple hier mee zeggen?

7. Wish = watch
Wish = watch
Waar de iPhone 6 aan alle kanten al is uitgelekt, is er van Apple’s vermeende iWatch nog geen teken van leven. Niemand buiten Apple weet of ‘ie nou wel of niet komt. Maar wacht, op de uitnodiging staat wish. Wat een overduidelijke verwijzing is naar watch. TOEVAL?!

Aan deze post had een satire-tag gemoeten, als we die net als Facebook zouden hebben.

One comment

  1. Amai, wie bedenkt het.
    Dan heb je echt geen leven als je het zover gaat zoeken. Al vind ik nummer 4 nog wel wat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *