5 manieren om vandaag de verkiezingen op de voet te volgen

5 manieren om vandaag de verkiezingen op de voet te volgen
Vandaag is een belangrijke dag voor ons land. Vanuit je luie stoel maximaal op de hoogte blijven doe je zo.

Vanavond om 21:00 sluiten de stembureau’s en zullen de stemmen worden geteld. Tot die tijd (en daarna) kun je via diverse kanalen op de hoogte blijven. We nemen met je door hoe je dit optimaal kunt doen. Aanvullingen kunnen uiteraard in de comments!

1. Liveblogs
Via de site van onder andere de NOS, RTL, BNR, AD en de Volkskrant kun je een liveblog volgen. Al het verkiezingsnieuws komt hier voorbij. Wat lijsttrekkers doen, wat de kiezers doen en al het nieuws hier omheen.

2. Via NPO 1
Alles draait om de verkiezingen op NPO 1 vandaag. Vanaf 20:30 draait het op deze zender om de uitslagen, met Nederland Kiest: de uitslagen.

3. Via radio
Niet in de buurt van een tv/smartphone, maar wel een ouderwetse radio? Op NPO Radio 1 zijn de verkiezingen vandaag het hoofdonderwerp. Ook op andere zenders zoals BNR is er uiteraard extra aandacht voor de verkiezingen.

4. Via Google Nieuws
Met het trefwoord ‘verkiezingen’ op news.google.nl krijg je een stroom aan informatie van allerlei nieuwswebsites en blogs.

5. Via sociale media
Uiteraard staan ook de sociale media vandaag in het teken van de verkiezingen. Via de hashtags #ikstem, #stemmen2017, #verkiezingsdag en #verkiezingsdag2017 komt alles binnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *