5 extreem dure gadgets voor mensen met teveel geld

5 extreem dure gadgets voor mensen met te veel geld
Als je geld als water hebt, dan zijn er veel bedrijven die dit met liefde uit je zak kloppen. Hier vijf voorbeelden van onnodig dure gadgets. Alleen voor de superrijken.

5. iPhone Dock/Speaker van AeroSystem
iPhone Dock/Speaker van AeroSystem
Voor een fatsoenlijke bluetooth speaker ben je tegenwoordig maar een paar tientjes kwijt, maar als je écht indruk wilt maken (en een indrukwekkend geluid wil) dan kun je bij de Franse componist Jean Michael Jarre terecht voor deze speakerzuil met iPhone-dock. Er zitten twee speakers en één sub in, het kost je €849.

4. Panasonic 4K Toughpad Tablet
Panasonic 4K Toughpad Tablet
Panasonics 4K Windows 8-tablet staat in de prijslijst voor $6.000. En met een goede reden, want het gaat hier om een Toughpad, die je gerust kunt laten vallen zonder dat er beschadigingen op komen of het display met een resolutie van 3.840 bij 2.560 pixels ermee stopt.

3. Ego Lifestyle
Ego Lifestyle Emerald PC Notebook Computer
De naam is lelijk, de looks zijn misselijkmakend, de specs zijn met 160GB opslaggeheugen (HDD) en 2GB werkgeheugen weinig indrukwekkend, en toch durft Saks Fifth Avenue hier €8764.30 voor te vragen. Inclusief Windows Vista!

2. Vertu Ti Ferrari Limited Edition
Vertu Ti Ferrari Limited Edition
De Engelse telefoonbouwer Vertu is onlangs opnieuw een samenwerking met Ferrari aangegaan. Het resultaat is de Vertu Ti Ferrari Limited Edition, die in een oplage van 2013 stuks zal worden gebouwd. In de basis is het eigenlijk gewoon de kneiterdure Ti (€7.900), maar dan nu bedekt met rood en zwart Ferrari-leder, afgewerkt met rode stiksels. Het metaal wordt beschermd door Diamond Like Coating (DLC). Oh, en er zit een exclusieve Ferrari-app op met motorringtones (voor als je 8 jaar bent), videomateriaal en een F12-configurator. kosten: €12.350.

1. Laptop van 1 miljoen
Laptop van 1 miljoen
Luvaglio, fabrikant van luxeartikelen, bracht ooit een laptop vol chique materiaal op de markt. Denk aan leer, hout, goud en diamanten. Dit alles voor de prijs van $1.000.000.

3 reacties

  1. Grappig, zoveel mensen er geld stuk slaan op een iPhone dock omdat ze een “geweldige geluidsbeleving” denken te kunnen beleven uit een 192 Kbps mp3-bestand

  2. Als je geld te veel heb snap ik best dat je echt iets ‘specials’ wil, genoeg auto’s die je ook niet vanwege het rationele koopt. Maar dat er dan zulke belabberde specs aan zitten terwijl sommige ook nog een echt lelijk zijn…. Alleen die toughpad is echt leuk, luvaglio en de aerosystem moeten net je smaak zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *