3D-geprinte mini-kloon van jezelf. Beetje creepy, wel tof

And I shall call them mini-me's
Geen idee wat je er mee zou moeten, maar er is nu een bedrijf uit Hamburg die perfecte klonen van jezelf kan printen, en deze ook nog voor je beschilderd.

Het bedrijf Twinkind bezit een grote scanner die een mens omzet in een 3D-model. Dit model wordt vervolgens op een door jou gewenste schaal geprint en beschilderd, en 225 euro later (voor een 1:12 modelletje) heb je een klein ikje er bij. Leuk om naast modelauto’s te zetten, denken we, of een heel apart cadeau aan iemand die een tijdje op reis gaat.

Uiteraard kan je zelf kiezen wat voor grondplaat er onder het modelletje moet, hoe deze beschilderd wordt, of er accessoires bij moeten, en hoe groot deze moet zijn. Je kan kiezen uit verschillende schalen, van 1 op 12 tot 1 op 5.

Voor degene die rare fantasieën willen naspelen zien we eventueel wel een markt. Ter referentie: Barbiepoppen zijn 1 op 6.
[lg_folder folder=”0_Divers/twinkind_3D_klonen/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Dit is awesome! vroeger ging je met je rolletje naar de fotowinkel om hem te laten ontwikkelen. Over een paar jaar kun je gewoon een 3D stilleven printen van je vakantiebestemming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *