Whoop Echo: goedkope smartphone van HEMA

Whoop Echo smartphone HEMA
Echt HEMA! Jawel, ook Nederlands meest geliefde warenhuis komt met een heuse smartphone. De Whoop Echo heeft een scherm van 4.5-inch en kost 154 euro.

Naast rookworsten, tompoezen en onderbroeken kan je dus ook voor een telefoon terecht bij HEMA. De specificaties zijn niet overweldigend, maar waarschijnlijk meer dan toereikend voor een heleboel mensen.

De Whoop Echo beschikt zoals gezegd over een 4.5-inch touchscreen met een resolutie van 858 x 480 pixels en een handige feature van deze telefoon is dat hij geschikt is voor 2 simkaarten. Dankzij deze dual-sim capaciteit kan je bijvoorbeeld je privé simkaart en de simkaart van je werk in 1 telefoon gebruiken.

Voor de nodige rekenkracht zorgt een 1.2 GHz dual-core processor, qua geheugen beschikt deze telefoon over 512 MB RAM en 4GB opslagcapaciteit die via een micro SD kaart van maximaal 32GB nog uit te breiden is.

De batterij heeft een capaciteit van 1730 mAh en de telefoon beschikt over 2 camara’s. Aan de voorzijde eentje van 0,3 megapixel en aan de achterkant bevind zich een camera van 5 megapixel met LED flitser. De Whoop Echo draait op Android 4.2 (Jelly Bean).

Mochten de Wolfgang telefoons bij Aldi dus even uitverkocht zijn dan is deze smartphone van HEMA wellicht een leuk alternatief. (via: androidworld.nl)

No comments yet

  1. logisch met al die goedkope achterhaalde Chinese telefoons die de massa prima kunnen bedienen. Telefoons worden steeds goedkoper. Ik vermoed dat je over paar jaar een telefoon kan kopen met je DE koffie punten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *