‘Meer details Nokia 9 PureView bekend’

Nokia 9 PureView
Gaat HMD Global hoge ogen gooien met dit kekke toestel?

We hebben al meerdere keren de wederopstanding van Nokia onder de vleugels van HMD Global met je doorgenomen. Niet zo gek, want de fabrikant gaat bijzonder lekker op dit moment. Toch is er, naast de Nokia 8, nog niet echt een vlaggenschip gelanceerd door het ‘nieuwe’ Nokia. De Nokia 9 had dit vorig jaar al moeten worden, maar is toen verschoven.

Binnenkort lijkt het echter toch menens voor deze smartphone. Nieuwe gelekte informatie heeft enkele details bekendgemaakt over de mobiele telefoon. Op de servers van FIH Mobile, waar HMD Global de Nokia-telefoons laat maken, is nieuwe data gevonden die erop duidt dat ‘Olympic’ de codenaam van de Nokia 9 Pureview is.

Hoewel HMD Global niets officieel bekend heeft gemaakt, is de codenaam best logisch. Het Olympische symbool bevat namelijk vijf ringen, net als het aantal camera’s dat er vermoedelijk aanwezig zijn aan de achterkant van de Nokia 9 PureView.

Alsof dat nog niet genoeg is, draait het te verwachten vlaggenschip van HMD Global op Android 9.0 Pie met de nieuwste november-patch. Het was de bedoeling om het toestel deze herfst te lanceren, maar de verwachting is nu dat we de smartphone in 2019 mogen verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *