Vergelijk de beste
KPN abonnementen

Abonnementen voor je mobiele telefoon komen in allerlei vormen en maten, en je kunt ze bij veel verschillende aanbieders krijgen.

Één van die providers is KPN en reken maar dat zij het een en het ander weten over mobiele telefonie.

KPN is voortgekomen uit de opsplitsing van het oude PTT, een staatsbedrijf dat destijds de post, telefoon, de toenmalige telegraaf en zelfs de Postbank regelde. KPN heeft dus al de nodige ervaring op het gebied van telefonie, hoe anders dat destijds ook was. KPN doet namelijk uitstekend mee met alle moderne ontwikkelingen. Je kunt tegenwoordig bij ze terecht voor mobiele telefonie, vaste telefonie, televisiediensten en alles wat te maken heeft met internet.

Je kunt bij KPN dus ook abonnementen vinden voor je mobiele telefoon, waarmee je altijd onbezorgd gebruik kunt maken van internet en andere functies van je smartphone.

Hoe KPN abonnementen vergelijken

De belangrijkste factoren

Met of zonder toestel

Wil je alleen een sim-only abonnement of wil je het graag combineren met een toestel? Het is goed om daar eerst een beslissing in te maken. KPN biedt beide opties aan.

Als je nog tevreden bent met je huidige smartphone, kun je een los abonnement aanschaffen. Je kunt uiteraard ook meteen voor een nieuw toestel gaan, wat in sommige situaties voordeliger uit kan vallen.

Aantal belminuten

Ook je belminuten regel je met je abonnement. Ga voor jezelf na hoe vaak jij nog belt en welke belminuten nodig zijn, teveel betalen voor belminuten die je toch niet meer gebruikt is natuurlijk ook zonde.

Bekijk dus goed bij zowel een abonnement met telefoon als een sim-only hoe voordelig het is om een bepaald aantal belminuten erbij te kiezen.

Databundel bepalen

Het is slim om voor je aankoop uit te zoeken hoe groot je databundel moet zijn. Je kunt tegenwoordig op je telefoon alle ins en outs over je data gebruik vinden.

Hoeveel data gebruik je per maand? Maak je je huidige bundel op of hou je data over aan het einde van de maand? Pas hier zo nodig je nieuwe bundel op aan.

Zo kun je beter kijken welke abonnementen van KPN bij je passen en welke kosten hierbij komen kijken.

Duur abonnement

Als je kiest voor een abonnement met een toestel, zit er vaak ook veel verschil in de looptijd van het abonnement. Sommige worden na een jaar vernieuwd, waarbij je ook een nieuw toestel kunt krijgen. Anderen worden elke paar jaar vernieuwd.

Bekijk dus goed welke opties KPN biedt en wat het beste bij jou past.

Vergelijk de beste KPN abonnementen

Kies voor het beste Mobiele Netwerk
Maandelijks gratis aanpasbaar
Gratis nummerbehoud

De beste KPN abonnementen

Samsung Galaxy S23 - 128GB, onbeperkt internet + 150 min
€61,50 per maand
Pros:
  • Goed toestel met abonnementskorting
  • Aanpasbare tarieven
  • Aanpasbare betaaltermijnen
Samsung Galaxy S22 - 128GB, onbeperkt internet + 150 min
€51,50 per maand
Pros:
  • Voordeliger door "ouder" model
  • Telefoonnummer behouden mogelijk
  • Korting met bestaand KPN internet
Sim-only, onbeperkt internet + 150 min
€32,50 per maand
Pros:
  • Keuze voor korte contractduur
  • Aanpasbare tarieven
  • Onbeperkt internet
Lasso Brag

Abonnement met of zonder toestel?

Je kunt dus zowel een abonnement mét een nieuw toestel als los op zichzelf afsluiten.

Bij KPN heb je een ruime keuze uit telefoons als je een abonnement wilt afsluiten met een toestel. Bij dit abonnement, maar ook bij een sim-only abonnement krijg je een razendsnel 4G en 5G-netwerk en heb je het voordeel om het te combineren met € 5,- entertainmentkorting per maand. Het voordeel bij een sim-only KPN abonnement, is dat het maandelijks aanpasbaar is.

Ben jij er nog niet uit of je een abonnement met een nieuw toestel wilt aanschaffen? Dan kan het ook handig zijn om eerst verschillende telefoons te vergelijken!

De voordelen van een KPN abonnement

Je kunt een KPN abonnement ook combineren met de andere diensten die KPN aanbiedt. Je kunt dan op jouw manier gebruik maken van de diensten: Internet, Mobiel, Tv en Entertainment.

Hoe doe je dat?

Je kiest zelf uit wat je nodig hebt en welke abonnementen het beste bij je passen.

Je kunt het maandelijks aanpassen. Als je bijvoorbeeld alleen je mobiele abonnement wilt behouden van KPN en geen tv meer wilt, dan is dat eenvoudig geregeld.

Je hebt alles bij één aanbieder. Het kan voor mensen voordelig zijn om alles bij één aanbieder af te nemen, zodat je iets minder betaalt en het allemaal overzichtelijk in één app kunt bijhouden. Voor het mobiele abonnement geldt ook dat je alles kunt bijhouden in de handige KPN app.

Vergelijk de beste KPN abonnementen

Kies voor het beste Mobiele Netwerk
Maandelijks gratis aanpasbaar
Gratis nummerbehoud

Wij helpen je graag op weg

Conclusie: Met het kiezen van een KPN-abonnement, en andere abonnementen, is er veel om mee rekening te houden. We helpen je graag bij het vergelijken om die keuze wat makkelijker te maken. Oriënteer, vergelijk, en lees reviews zodat je beste keuze voor jou maakt.

Het laatste nieuws

Het logo van apple aan de muur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *