Stijlvol: aluminium toetsenborden voor je iMac (Pro)

Stijlvol: aluminium toetsenborden voor je iMac (Pro)
Een mooi ontwerp voor bij je Mac.

Het standaard toetsenbord van Apple werkt prima, maar maakt je werkplek niet heel onderscheidend. Gelukkig zijn er derde partijen die wel wat origineels van je studie of werkkamer kunnen maken.

Kijk bijvoorbeeld naar Satechi. Dit bedrijf komt met een setje nieuwe aluminium toetsenborden voor de iMac en de iMac Pro. De toetsenborden werken draadloos via Bluetooth, maar er zijn ook varianten met een USB bedraadde aansluiting, mocht dat meer je ding zijn. De toetsenborden beschikken over numerieke toetsen en komen in de kleuren zilver, space grijs, goud en rosé goud. Inderdaad, dat zijn precies de kleuren die Apple ook hanteert voor de eigen producten.

De toetsenborden zijn speciaal ontworpen voor macOS, wat betekent dat diverse snelkoppelingen compatibel zijn met het product. Denk aan het aanpassen van de volume of het aanpassen van de helderheid van het scherm. De draadloze variant heeft een aansluiting via USB-C en kan zo ook worden opgeladen. Het bedraadde toetsenbord werkt nog met een ‘ouderwetse’ USB-A aansluiting.

De draadloze variant is er vanaf 79,99 dollar. Het aluminum toetsenbord is met een prijs van 59,99 dollar een stukje goedkoper.

[gv data=”5pPHloTTyAQ”][/gv]
[gv data=”W2l1jwa_0WA”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *