OnePlus teaset ‘iets nieuws’

OnePlus verrassing
Maar wat is het?

De OnePlus 5 is inmiddels al enkele weken verkrijgbaar en heeft in haar korte levensperiode toch al heel wat stof doen opwaaien. Het relatief goedkope vlaggenschip wordt veelal geprezen door de prijs/kwaliteitverhouding, maar ondervindt ook hinder van een verkeerd geplaatst display en alarmnummers bellen ook niet altijd werkt. Desondanks vindt OnePlus het tijd voor een nieuw toestel.

Met nieuw toestel bedoelen we natuurlijk een OnePlus 5 smartphone met een nieuwe kleur. Vandaag plaatste het social media team van het bedrijf een afbeelding op haar Facebook pagina met de tekst ‘5omething New. Coming Soon.’ In het bijgeleverde plaatje zien we de twee kleurvarianten die al beschikbaar zijn van de OnePlus 5 en een schetsversie van de smartphone.

Alsof dat nog niet genoeg speculaties opwekt, werd er vanmiddag ook op Twitter een wel heel aparte teaser getoond van wat we kunnen verwachten. In het filmpje zien we een volledig zwart bureau met zwarte voorwerpen, met op de achtergrond iemand in een wit overhemd en rood/roze achtergrond.

Op 7 augustus weten we zeker wat OnePlus precies voor ons in petto heeft. Een OnePlus 5T versie lijkt echter onwaarschijnlijk, aangezien het huidige vlaggenschip nog geen 2 maanden oud is. OnePlus heeft in ieder geval onze aandacht.

No comments yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *