OnePlus brengt gelimiteerde 7 Pro Almond uit

OnePlus brengt gelimiteerde 7 Pro Almond uit
Voor als je echt iets anders wilt.

De OnePlus 7 Pro is in het zwart, maar ook in de opvallende kleur Nebula Blue te verkrijgen. Is die laatste kleur nog niet speciaal genoeg voor je, dan heeft het Chinese techbedrijf iets nieuws in vorm van de 7 Pro Almond.

Het gaat hier om een nieuwe limited edition-kleur. Hoewel de 7 Pro in mei op de markt kwam, is deze Almond-versie pas binnenkort leverbaar. De behuizing straalt volgens OnePlus een subtiele gouden gloed uit. Om dat effect te creëren heeft OnePlus een dun folielaagje onder het glazen oppervlak aangebracht. De achterkant oogt zowel mat als glanzend, afhankelijk hoe het licht op de smartphone valt.

Dat is niet het enige andere aan de 7 Pro Almond. OnePlus heeft de pop-up-camera afgewerkt met echt goud. Het maakt de smartphone net even wat anders. Qua hardware is deze gelimiteerde 7 Pro gelijk aan zijn broertjes. In Nederland kan de 7 Pro Almond vanaf vandaag via een pre-order besteld worden bij Belsimpel. Via de website van OnePlus is de smartphone vanaf 25 juni verkrijgbaar. De gelimiteerde OnePlus 7 Pro Almond is er vanaf 759 euro.

Lees ook: OnePlus 7 Pro – Apparata review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *