Pokémon Go | Tips: alles over de grootste AR game ooit

Vind hier alles over Pokemon Go tips, hack en de vraag, is pokemon go pc spelen mogelijk?

pokemon go tips pokemon go friends pc
Pokémon Go is verreweg de meest populaire AR game tot nu toe..
[table “317” not found /]

Wat is Pokémon Go?

Pokémon Go is een augmented reality game, dat geïnspireerd is op de bekende Pokémon saga van Satoshi Tajiri.

Wat zijn Pokémon?

Pokémon (meervoud ook Pokémon) is een genipponiseerd port-manteauwoord, afgeleid van de woorden “pocket monster”. In het Japans komen bepaalde klanken zoals de L, niet voor. Vandaar dat woorden uit andere talen, in het Japans vaak sterk worden vervormd. Voorbeelden: “salary man” wordt sarariman, Holland/Nederland wordt “oranda”. Vandaar: Pokémon.

De wereld van Pokémon Go is gevuld met honderden verschillende Pokémon. Pokémon zijn monsters die vaak geïnspireerd zijn op bestaande dieren, dino’s of fantasiewezens. Zo is er de salamanderachtige Pokémon Charmander, de Golem en de Wobbuffet, waarschijnlijk genoemd naar de bekende belegger Warren Buffett.

Pokémon altijd al augmented reality vriendelijk

De oorspronkelijke Pokémon game maakte het qua opzet aantrekkelijk om er een augmented reality versie van te bouwen. Elke Pokémon soort heeft namelijk een bepaald type leefgebied. Zo leeft de Bulbasaur in weilanden en de elektrische Pokémon Pikachu in de buurt van spoorlijnen. In de Nintendo Pokémon games is de bedoeling om deze leefgebieden te doorzoeken en de monsters te vangen en te trainen. De stap was dus niet erg groot, om dit in augmented reality te gaan doen.

Wat is de bedoeling binnen Pokémon Go?

je werkt volgens de backstory voor Professor Willow. De bedoeling is dat je als speler voor de prof deze “pocket monsters” vangt, ze evolueert en, soms, ze fuseert tot een nog krachtiger Pokémon. Elke nieuwe Pokémon die je vangt, komt in de Pokédex, een verzamelmap met alle Pokémon. Hoe krachtiger je Pokémon, hoe makkelijker het wordt om een Gym te veroveren van een andere speler en daar je eigen Pokémon in te plaatsen.

Het spel heeft niet een duidelijk omschreven doel. De maximale level die een speler kan behalen is 40, dit is ondertussen opgehoogd naar 100. Ook een diepgaande background story, die verklaart waarom er plotseling overal Pokémon rondlopen, of waar ze vandaan komen, ontbreekt.

Pokémon verzamelen, of nummer 1 worden

Doelen worden door de spelers zelf bepaald. Zo zijn er spelers die proberen alle verschillende Pokémon te vangen om zo hun Pokédex vol te krijgen. Echte Pokémon Go fanaten reizen daarvoor zelfs af naar een ander continent. En dan is er natuurlijk een rangorde van sterkste Pokémon GO spelers, die een duel spelen.

Andere gamers willen zo machtig mogelijk worden met sterke, onoverwinnelijke Pokémon, en de schrik van hun buurt worden. Maar de meeste spelers willen gewoon genieten van de combinatie van wandelen en op Pokémon jagen. Vermoedelijk is de game zo populair vanwege dit vrijblijvende karakter.

De laatste jaren heeft Niantic de game uitgebreid met allerlei events, waardoor het spel qua strategie interessanter is geworden.

Nooit meer een duel om een Gym verliezen door een leeg toestel?

Wees dan slim. Met een mega powerbank van Bol.com heb jij de langste adem!

Pokémon Go: gameplay

De basis van de gameplay van Pokémon Go bestaat vooral uit, al wandelend, Pokémon vangen met pokéballs, je voorraad pokéballs aanvullen bij pokéstops en je Pokémon trainen. Dat wil zeggen: promoveren of fuseren. Daarnaast kan je duels met andere Pokémon Go spelers uitvechten, of de slechteriken van de Rocket League proberen te verslaan. Om eieren van Pokémon uit te broeden, moet je een eindje lopen.

Elke handeling binnen Pokémon Go levert XP op. Bij voldoende XP gaat je trainerkarakter een niveau omhoog.

Hoe vang je Pokémon?

Als je met de app in je smartphone geopend rondloop, kom je overal Pokémon tegen. Gewoonlijk zijn dit algemene soorten, maar af en toe komen er ook zeldzamer soorten voorbij. Zie je een Pokémon op de kaart, dan kan je deze proberen te vangen door er op te tikken.

Je moet de Pokémon in je beeld zien te raken met een rood-zwart-witte Pokéball. Bij hoger niveau, zeldzamer Pokémon, of bij beginners, zijn daar vaak meerdere Pokéballs voor nodig.

Zelfs als je ze als speler raakt, breken de Pokémon soms los. Dan kan je een nieuwe poging wagen, tenzij de Pokémon wegrent. Dan moet je wachten tot je weer een andere Pokémon tegenkomt.

pokemon go tips pokemon go friends pc
Nieuw in het spel? Een tutorial helpt je op weg.

Wat zijn Pokéstops?

Als je Pokémon vangt, verbruik je je pokéballs. Die moet je natuurlijk weer aanvullen. Dat kan op pokéstops. Dat zijn herkenningspunten, die samenvallen met de portals van de eerdere Niantic game Ingress.

Als je binnen bereik van een pokéstop komt, verandert deze van een kubus in een schijf. Je kan deze laten draaiend door er op te tikken. Je krijgt dan nieuwe pokéballs en vaak andere gadgets, zoals “magic dust” en “lures”. Hierover later meer.

Een andere prettige kant van pokéstops is dat er zich vaak Pokémon om heen verzamelen, die je kan vangen.

Pokéstops kunnen niet veroverd worden. Wel kunnen pokéstops bezet worden gehouden door een RocketTeam non playing character.

pokemon go tips pokemon go friends pc

Pokéstops. Op de achtergrond enkele Gyms. Bron: crazy1really

Die moet je dan eerst verslaan waar je dan een beloning en XP mee kan verdienen. Dit is pittig, als je alleen low-level Pokémon hebt. Tip: spin eerst deze pokéstop voor je met het gevecht begint. Zodra je het Rocket team hebt verslagen, kan je namelijk direct weer opnieuw spinnen.

Maar een Gym veroveren kan wel. Gyms zijn trainingsgronden voor Pokémon.

De drie teams

Er zijn drie teams binnen Pokémon Go. Team Valor (rood), Team Mystic (blauw) of Team Instinct (geel). Om een Gym te kunnen aanvallen of bezetten, moet je spelerslevel 5 hebben behaald en bij één van deze drie groepen aangesloten zijn.

pokemon go tips pokemon go friends pc

Officieel zijn er geen verschillen tussen deze groepen. Maar volgens geruchten zou Team Valor ook bij hogere levels Pokémon bonussen geven bij de promotie van Pokémon. Deze geruchten zijn vermoedelijk de reden waarom dit team het populairste is onder Pokémon Go spelers. Weliswaar geven ook de twee andere teams bonussen volgens dezelfde geruchten, maar deze zijn alleen relevant bij lage-level Pokémon.

De strijd om Gyms

Gyms zijn de enige locaties die je binnen Pokémon Go kan veroveren. Als je net met de game begint, zal je zien dat de Gyms in je omgeving bezet worden gehouden door zeer sterke Pokémon van andere spelers.

Om een Gym te kunnen aanvallen of bezetten, moet je minimaal level 5 hebben bereikt en je aan hebben gesloiten bij één van de drie facties,Team Valor, Team Mystic of Team Instinct.

Is de Gym nog onbezet? Gefeliciteerd, je kan er jouw Pokémon in zetten om de Gym, te bewaken en Pokécoins te verrdienen. Het is ook mogelijk om je Pokemon bij te plaatsen in een Gym die in handen is van je factie, als deze nog niet vol zit. In totaal heeft elke Gym zes plaatsen voor Pokémon.

pokemon go tips pokemon go friends pc
Een speler, omringd door Pokémon

Team Rocket: Giovanni Pokemon en Cliff, Arlo en Sierra verslaan

We zagen ze net al voorbij komen. Pokémon Go heeft de game opgeleukt met een team van slechteriken, Team Rocket. Bij events treden deze geregeld op. Hierbij zijn deze teams verspreid over verschillende Pokéstops op de kaart.

Omdat deze per week veranderen van samenstelling, is het slimmer om de methode uit te vinden hoe je ze verslaat. Die methode leggen we uit in Tips om een Pokémon gevecht te winnen, direct hierna.

Tips om een Pokémon gevecht te winnen

Elke Pokémon heeft sterke en zwakke kanten. Weet jij dat je tegenstander bepaalde Pokémon heeft opgesteld, dan kan jij door je counter Pokémon slim te kiezen en de juiste gevechtssstrategie te bepalen, winnen.

Is je tegenstander een Elektrische Pokémon? Dan kan je bijvoorbeeld het beste kiezen voor een aard-Pokémon voor jouw team. Er zijn vele honderden Pokémon. Gelukkig zijn er websites, waar je hun sterke en zwakke eigenschappen kan opzoeken.

Ga als volgt te werk.

 • Bekijk de samenstelling van het team dat je aan wilt vallen. Wat voor Pokémon zijn dit? Stel: één is een Pidgeotto.
 • Bekijk de sterke en zwakke kanten van deze Pokémon. Dat kan door deze op te zoeken in een goede Pokédex, zoals die van pokemon.gameinfo.io. Je ontdekt hier bijvoorbeeld dat Pidgeotto Normal en Flying is. En zwak is in verdediging tegen Ice, Rock en Electric, maar juist extra goed bestendig tegen Grass, Bug, Ghost en Ground type Pokémon. Zijn gevaarlijkste aanvallen, de Wing Attack an Aerial Ace, zijn minder effectief tegen Steel en Electric.
 • Zoek een Pokémon, die deze zwakke punten aanpakt. Bij de Pidgeotto dus: met Ice, Rock en.of Electric aanvalt.
 • Op pokemon.gameinfo.io zie je een handige lijst van meest effectieve tegenstanders per Pokémon. In het geval van de Pidgeotto zijn dit Darmanitan, Thundurus, Zekrom en Deoxys, die vallen namelijk met Ice, Electric of Rock aan en zijn goed bestand tegen vliegende aanvallen. Pak jouw Pokémon met de hoogste CP uit dit rijtje.
 • Herhaal dit proces met de overige Pokémon van het vijandige team, zodat je voor elke Pokémon een counter Pokémon hebt.
 • Zorg dat je voldoende Potions en Revivers bij de hand hebt om je Pokémon te helpen genezen en “fainted” Pokémon laten herleven.
 • Val aan. Ontwijk de moves van de vijandige Pokémon. Dit vereist oefening. Hoe vaker je vecht, hoe handiger je hierin wordt.

Incubators, lures, berries en andere gadgets

Er bestaan verschillende in-game manieren om meer Pokémons te lokken, extra Pokémon bij een Pokéstop te genereren en de kans dat een Pokémon niet wegvlucht, te vergroten. Deze gadgets kan je kopen met Pokécoins.

De belangrijkste zijn:

 • Pokéballs. Naast de standaardballen, zijn er ook speciale ballen die een hogere trefkans hebben. Deze wil je in je bezit hebben voor als er een bijzondere Pokémon voorbijkomt.
 • Lures om op een Pokéstop te gebruiiken om daar Pokémon te lokken. Incense heeft een soortgelijk effect, maar kan overal gebruikt worden. Speciale lures lokken vooral een bepaalde groep Pokémon, bijvorbeeld water-Pokémon.
 • Incubators kunnen worden gebruikt om eieren uit te broeden. Iedere speler heeft één infinite incubator. De overige incubators kunnen maar drie keer gebruikt worden.
 • Berries maken Pokémon blij. Ze vergroten de vangkans en vergroten ook de motivatie van verdedigende Pokémon in een Gym.
 • Potions herstellen XP van gewonde Pokémon. Revivers herstellen “fainted” Pokémon.

Pokémon Go accessoires

Vaak spelende spelers hebben veel baat bij de Pokémon Go Plus en soortgelijke gadgets.

De Plus is een horlogeachtige gadget die in verbinding staat met je telefoon. Daarmee kan je Pokémons vangen, en Pokéstops spinnen met één druk op de knop.

Vooral op de fiets of in langzaam rijdend en stilstaand verkeer is dat nuttig.

pokemon go tips pokemon go friends pc

Je kan dan op momenten dat je met wat anders bezig bent, toch veel Pokémons vangen. Met een telefoon in de hand ben je dan strafbaar en krijg je een hoge boete. Dus deze investering heb je er snel uit. Eén van de beste Pokemon Go tips dus. De Plus is verkrijgbaar bij onder meer bol.com.

Wil je meer Pokémons vangen met minder moeite?

De Pokemon Go Plus kopen van Bol.com is de oplossing!

Een andere nuttige accessoire voor augmented reality games in het algemeen, is een power bank. Met een grote power bank kan je ook bij een urenlange wandeling je smartphone altijd scherp houden. Powerbanks tot 20.000 mAh en meer kan je voordelig hier, op bol.com vinden.

Heb je nog geen onbeperkte databundel? Je zal als fanatieke Pokémon Go-speler merken dat het toch best wel handig is om je geen zorgen te hoeven maken over data. Hier meer info over voordelige databundels.

Enkele Pokemon Go tips

Er zijn honderden pokemon Go tips over hoe je het beste je Pokémon kan vangen, evolueren en in gevechten kan gebruiken. In principe genoeg om een boek mee te vullen – wat meerdere schrijvers hebben gedaan.

We beperken ons daarom tot enkele korte Pokemon Go tips die voor beginners handig zijn.

 1. Heb altijd een ei in je Incubator.
  Elke keer als je beweegt, voegt dat toe aan de afstand die je nodig hebt om het ei uit te laten komen.
 2. Spaar je “candy” op.
  Als je veel candy hebt verzameld, kan je strategisch al je pokémons in één keer evolueren. Bijvoorbeeld, als je een zeldzaam “lucky egg” hebt geactiveerd. Dan krijg je dubbele XP.
 3. Zet de AR Mode uit.
  Een van de makkelijkste en effectiefste Pokemon Go tips. Het is makkelijker op Pokémon op een effen achtergrond te vangen, dan als ze op en neer springen. Ook is zo de kans kleiner, dat voorbijgangers je voor gek verklaren.
 4. Gebruik “Berries” op Pokémon die je wilt vangen.
  Vooral bij zeldzame Pokémon wil je dat ze langzamer bewegen en minder snel wegrennen, zodat je ze makkelijker kan vangen. Met Berries bereik je dit effect.
 5. Gebruik “Lucky Eggs” spaarzaam.
  Zodra je Lucky Egg is geactiveerd, ontvang je dubbele XP voor alles wat je doet, gedurende een beperkte tijd. Heb je veel “candy” opgespaard, dan kan je in één klap al je Pokémon die klaar zijn om gepromoveerd te worden, ophogen, en de dubbele hoeveelheid XP incasseren. Dat scheelt enorm veel.

Pokemon Go CP calculator

Een van de beste Pokemon Go tips is gebruik maken van calculators. Soms wil je een Pokémon die een relatief lage CP heeft, maar wel hoge stats. Daarmee kan je namelijk meedoen aan wedstrijden, waar er een maximum is gesteld aan CP. Dat kan je berekenen met een Pokemon Go CP Calculator, zoals hier.

Pokemon Go evolution calculator

Voor je besluit om je schaarse candies te besteden aan een Pokémon, moet je weten of dat de moeite waard is. Dat kan je uitrekenen met een Pokemon Go evolution calculator, bijvoorbeeld deze. Niet alle Pokémon die je vangt hebben evenveel potentieel. Heb je toevallig een Pokémon met een laag potentieel te pakken, dan kan je die beter voorbij laten gaan.

Eevee evolueren: evolution names

Aan de Pokemon Go tips mag deze niet ontbreken. Bijzonder aan de Pokémon Eevee is dat deze in verschillende andere Pokémon kan evolueren. De Eevee evoluties zijn de Flareon (vuur), Vaporeon (water), Jolteon (electrisch), Umbreon (dark), of Espeon (psychic). De Eevee evolueren gebeurt random. Tenzij… je een trucje gebruikt. Als je vóórdat de Eevee evolueert, je deze een speciale naam geeft, kan jij zelf bepalen waarin deze verandert.

 • Sparky (electrisch)
 • Rainer (water)
 • Pyro (vuur)
 • Sakura (paranormaal/”psychic”)
 • Tamao (dark)

Helaas werkt dit maar één keer. Maar we hebben nog wat handige Pokemon Go tips. Gelukkig is er nog een tweede, zij het een stuk lastiger methode. Met een aparte truc kun je Eevees op een voorspelbare manier laten evolueren naar Umbreon of Espeon. Maak de Eevee je buddy. Je moet dan 10 km met die Eevee lopen en daarbij drie Eevee-snoepjes verdienen. Evolueer de Eevee, terwijl de Eevee nog steeds je buddy is. Als je de evolutie overdag doet, krijg je een Espeon; ’s nachts, een Umbreon.

Shiny pokemon

Een keer per paar honderd vangsten, is een pokémon shiny. Er zijn ook aparte plekken in de Pokédex voor shiny pokemon. Shiny pokemon onderscheiden zich door hun kleurveranderingen. Shiny pokemon hebben verder geen bijzondere krachten.

Ze zijn vermoedelijk uitgebracht om de verzamelwoede van fanatieke Pokémon jagers, die hun pokédex compleet willen hebben, te bevredigen. Want als je zelfs de Mewtwo hebt veroverd, begin je je waarschijnlijk te vervelen.

Pokemon Go friends

Om het sociale gebruik te bevorderen, heeft Niantic het Pokemon Go Friends systeem uitgerold. De bedoeling is dat je door codes uit te wisselen, mensen op straat ook Pokemon Go friends kan maken.

Het probleem is alleen vaak dat je die mensen niet zo makkelijk tegenkomt. Laat staan, dat je op straat wildvreemden aanspreekt. Vandaar dat groepen als /r/PokemonGoFriends op Reddit erg populair zijn. Wellicht helpt een klein briefje met je vriendcode ophangen in de supermarkt ook. Wees creatief.

Hoe kom ik aan de Mewtwo pokemon?

De Mewtwo pokemon is de machtigste pokémon in de game en daarom erg gewild. In Pokemon GO is er maar één methode om een Mewtwo pokemon te krijgen: vecht met hem in een EX Raid Boss Battle. Deze zijn alleen tijdens sommige community events toegankelijk.

Je kan deelnemen aan een Pokemon GO Ex Battle met een Pokemon GO EX Raid-uitnodiging. Niet iedere speler krijgt deze. Alleen die trainers, die keer op keer Raids winnen, ontvangen een uitnodiging voor de Ex Raid en daarmee een kans om de Mewtwo pokemon te winnen.

Systeemeisen en aanbevelingen voor Pokémon Go

Nog wat belangrijke Pokemon Go tips. Om je speelplezier nog verder te verhogen raden we je aan om voor een smartphone met grote accu te gaan, van minimaal 5000 mAh. Ook de GPS sensor, kompas sensor en gyroscopische functies moeten goed werken voor de optimale augmented reality ervaring.

Niantic noemt voor Pokémon Go de volgende eisen.

iOS (iPhone en iPad):

 • iPhone 6s of hoger
 • iOS 12 of hoger
 • Snelle internetverbinding (Wi-Fi, 3G, 4G of 5G)
 • GPS en locatiediensten
 • Jailbroken toestellen worden niet ondersteund

Android:

 • Android 6 of hoger
 • Minimaal 720×1280 pixels. De app werkt op tablets, maar niet optimaal.
 • Snelle internetverbinding (Wi-Fi, 3G, 4G of 5G)
 • GPS en locatiediensten
 • Rooted toestellen worden niet ondersteund

Een werkende kompas sensor is zeker aan te bevelen. Want weliswaar kan je Pokémon Go zonder kompas ook spelen, maar dan moet je steeds zelf de juiste richting zien uit te vinden.

Rooted en jailbroken toestellen worden niet ondersteund, omdat je hiermee locaties kan spoofen. Zo kan je op een oneerlijke manier moeilijk bereikbare portals, bijvoorbeeld op een onbewoond eilandje, of in een pretpark dat in de winter gesloten is, overnemen en zo lange, onbreekbare lijnen leggen. Waar eerlijke spelers dan maanden lang mee opgescheept zitten.

Beter genieten van Pokémon Go?

Koop een telefoon die speciaal geschikt is voor augmented reality!

Pokemon Go PC spelen

Pokémon Go is alleen uitgebracht op de platforms Android en iOS, en doet een intensief beroep op GPS- en locatieservices. Die zitten niet op een pc. Zelfs als je Android als OS op je pc installeert, of straks met Windows 11 Android apps op je pc kan runnen, voldoe je alleen aan de hardware-eisen van Niantic als je ergens een GPS- en locatiesensor vandaan tovert.

Of, een GPS spoofer zoals FakeGPS installeert.

Niantic vindt dit (terecht) bedrog, en komen ze er achter, dan wordt je account permanent gebanned. Doe dit dus op eigen risico, en met een account dat niet op je hoofdaccount is terug te voeren. Of je het moet doen, hangt van je gevoel voor game-ethiek af.

Sommige gamers vinden het een interessante uitbreiding van hun gaming experience om te proberen Niantic te slim af te zijn. Op zich hebben ze daar wel een punt. Andere gamers hebben er weinig last van als jij een zeldzame Amerikaanse of Australische Pokémon toevoegt aan je Pokédex. Of als jij je dagelijkse rondje maakt vanaf je pc.

Maar als jij heel snel kan levelen en Pokémons tot monsterachtige CP-waardes op kan pompen, puur door GPS spoofing, dan is dat niet erg eerlijk ten opzichte van spelers die wél lange wandelingen maken om Pokémons te veroveren. Dus misschien is de beste onder de Pokemon Go tips wel: eerlijk duurt het langst.

Meer Pokémon

Pokémon is een miljardenfenomeen. Naar schatting heeft de hele franchise tientallen miljarden euro opgebracht. Alleen al Pokémon Go klokte ruim vier miljard euro tot nu toe.

Er zijn Pokémon anime, Pokémon console games, ook andere smartphone games en zelfs Pokémon knuffels.

pokemon go tips pokemon go friends pc
Butterfree, een van de eerste generatie Pokémon.

Waarom Pokémon Go spelen?

 • Spelen zoals jij wilt, wanneer je wilt
  Pokémon Go is een vrij individualistisch spel. Al is deelname aan raids met een groep spelers leuker, je kan ook prima alleen jagen en levelen.
 • Gratis spelen
  Pokémon Go spelen is gratis. Speciale items kopen, kost wel geld. het voor gamers bekende freemium model.
 • Jeugdsentiment.
  Veel Pokémon Go spelers hebben als kind Pokémonkaarten gespaard, of Nintendo Pokémon games gespeeld. Zij kunnen met deze game jeugdherinneringen ophalen.
 • Leer je omgeving kennen en blijf in beweging.
  Slimme spelers maken lopend of fietsend hun rondje langs hun Pokéstops. Terwijl jij op Pokémon jaagt, leer je je omgeving goed kennen en werk je aan je conditie.
 • Speel met miljoenen andere spelers.
  Wereldwijd zijn er rond de 300 miljoen Pokémon Go spelers. Dat is meer dan 1 op de 30 mensen op deze planeet, en dan zijn ook de allerarmsten en Chinezen (die achter de Great Firewall zitten en dus geen Pokémon Go kunnen spelen) meegerekend. Medespelers vinden zal dus geen probleem zijn.

Nooit meer stress door een krappe databundel?

Neem Unlimited Data. Bekijk de scherpe aanbiedingen op GSMweb!

Veelgestelde vragen over Pokémon Go

Is Pokemon Go wat voor mij?

Hou je van jagen, beweging, je omgeving ontdekken en spelen zoals jij wil? Dan is Pokemon Go zeker wat voor jou. Downloaden en de gameplay is gratis. Ga je meer voor spanning en strategie, dan is Ingress geschikter voor je.

Hoe vind ik Pokemon Go spelers in mijn omgeving?

Er is geen in-game chatfunctie, maar zoveel mensen spelen dit spel, dat je waarschijnlijk via via wel iemand kent die het spel ook speelt.

Hoe vind ik meer informatie over een bepaalde Pokémon?

Zowel in-game als op de Pokémon Go website staan details per Pokémon.

Kan ik Pokemon Go pc spelen?

Ja, maar de kans op een ban is groot. Hiervoor moet je namelijk een Android emulator als Bluestack uitvoeren plus een GPS spoofer. Als Niantic er achter komt, dat jij met een geroote telefoon, of wat dat betreft een software emulator van een telefoon met GPS spoofer Pokemon Go pc speelt, vinden ze je heel erg stout en is het snel gedaan met je acccount. Doe dit dus nooit met je hoofdaccount of een account dat makkelijk terug te traceren is op jou.

Andere games


Hier vind je meer Apparata game nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *