Pokémon Let’s Go Eevee | of Pikachu?

Pokémon Let’s Go Eevee vormt met Let’s Go Pikachu de nieuwe dubbel game van Nintendo en de Pokémon franchise. Meer informatie over Pokémon Let’s Go Eevee Blastoise, de beste Pokemon Let’s Go Eevee cheats, Pokemon Let’s go Eevee gym leaders en nog veel meer.

Pokémon Let's Go Eevee cheats

[vergelijker url=”https://marketplace.tedeas.com/comparator/embed/telefonie-de-beste-samsung-telefoon-van-dit-moment-2021/”]

Gameplay van Pokémon Let’s Go Eevee

Nintendo wil extra profiteren van het succes van de AR-game Pokémon Go. Met de game Pokémon Let’s Go Eevee willen de Japanners de tientallen miljoenen Go fans naar de eigen console Nintendo Switch lokken. Dit lijkt aardig te lukken. De dubbelgame verkoopt goed. Ook de Nintendo Switch verkoop breekt records.

De game Pokémon Go Eevee is in feite een remake van het eerdere Nintendo spel Pokémon Yellow voor de Nintendo Gameboy console.

De bedoeling is dat je als Pokémon trainer door het in game landschap van de streek Kanto loopt en Pokémons vangt en traint, voor gevechten met andere trainers. Uiteraard zitten er enkele pittige tegenstanders in de game. Maar gelukkig ben je niet alleen, maar is er een zeer krachtige Pokémon bij je. De Pokémon Eevee waarnaar deze game vernoemd is. Als je Eevee maar genoeg traint, en het gevechtssysteem onder de knie krijgt, kan je daarmee in principe alle tegenstanders verslaan.

Een feest van nostalgie

Dit Kanto-landschap zal eerdere Nintendo Gameboy spelers bekend voorkomen. Alle in game trainers en andere game karakters bevinden zich namelijk precies op dezelfde plek als in de beroemde voorganger. Natuurlijk ziet het er natuurlijk nu grafisch wel een tikje beter uit dan twintig jaar geleden.

Ook zit de kans er dik in dat de soundtracks je best wel bekend voorkomen, zij het natuurlijk minder blikkerig dan op de Gameboy.

pokemon let's go eevee cheats

Anders dan in eerdere Pokémon spellen van Nintendo, hoef je nu niet het hoge gras af te speuren naar Pokémon, maar zijn ze nu overal open en bloot te vinden.

Ook bijzonder is dat je op bepaalde grote Pokémon kan rijden. Speel je met zijn tweeën? De ander moet wel gewoon lopen. Som is het leven niet eerlijk.

Waarom Pokémon Let’s Go Eevee en Pikachu?

In beide games van deze dubbelgame houdt een Pokémon die de game zijn naam geeft je gezelschap. Binnen de anime wereld bestaan er grote fan groepen voor zowel de Pokémon Eevee als voor de Pikachu.

Beide Pokémon hebben andere superkrachten, wat de gameplay anders maakt.

Nintendo hoopt waarschijnlijk ook, dat de echt fanatieke Pokémon fans nu beide spellen gaan kopen. Dan gaat de kassa extra rinkelen.

pokemon let's go eevee cheats
De Pokémon Eevee heeft in de game story instabiel DNA, waardoor deze in allerlei andere Pokémon kan evolueren.

En dat lijtk best wel aardig te lukken. Met in totaal meer dan dertien miljoen verkochte exemplaren van deze Pokémon games in juli 2021 pakte deze strategie goed uit. Ook de console van Nintendo, de Nintendo Switch, stevent met een kleine negentig miljoen verkochte exemplaren af op de hoogste verkoopcijfers ooit voor een Nintendo apparaat. Nu moet de console alleen nog de Gameboy en de Wii voor laten gaan.

Koppelen met Pokémon Go

Je kunt bijna alle Pokémon die je buiten met de AR game Pokémon Go hebt gevangen, in de games Pokémon Let’s Go Eevee (en de variant met Pikachu) importeren.

Maar weet wel waar je aan begint. Want want de Pokémon die je transporteert, verdwijnen voor eeuwig uit je collectie in Pokémon Go, en kunnen nooit meer terugkeren. Althans, tot je buiten weer een nieuw exemplaar vangt, natuurlijk.

Dus die irritante Rattata kan je gerust overzetten. Die vang je zo weer.

pokémon let's go eevee
Pokémon delen kan met vrienden en familie.

Maar je kampioen Mewtwo die je medespelers al weken lang op afstand houdt in je lokale gym, is waarschijnlijk een wat minder slimme keuze voor de Pokémon Let’s Go verbanning. Bovendien zit er een Mew in de Pokéball Plus, maar daar komen we later op,

Wel kan de overgedragen Pokémon allerlei dingen verdienen voor de eerste bezitter. En, last but not least, je krijgt een Pokémon Let’s Go Mystery Box van de mysterieuze Pokémon Meltan voor elke Pokémon vanaf Pokémon Go.

Let op. Pokémon Go Pokémons kan niet meteen, maar pas als je Fuchsia City in Pokémon Let’s Go hebt bereikt. Gewoonlijk kost dat 15 tot 20 uur speeltijd.

Een Pokémon overdragen? Dat doe je zo

1: Open Pokémon Go op je telefoon.
2: Zodra de game is geopend, tik je op het Pokéball icon en vervolgens rechtsboven op ‘Instellingen’. Koppel nu je Nintendo Switch aan je app.

Pokémon Let's Go Eevee

Stel ook je Nintendo Switch in voor de verhuizing. Dat gaat als volgt.
Druk op je Joyfun controller op de X-knop om het hoofdmenu te openen. Druk vervolgens op de Y-knop. Selecteer dan Opties > Pokémon Go-instellingen > Ja om de synchronisatie met je Pokémon Go-account te starten. let op, je moet dan wel hetzelfde Nintendo-account voor zowel Pokémon Go als voor de Nintendo Switch hebben.

3: Verhuis een Pokémon van de telefoon naar de Switch.
Tik op je telefoon op de pokéball en vervolgens op het Pokémon menu item linksonder. Als het goed is zie je nu een Nintendo Switch-pictogram in de rechterbovenhoek van dit scherm. Tik op de Pokémon die je wil verhuizen, tik op “Yes” op het bevestigingsscherm en tik vervolgens op “OK” om het te voltooien. De game begint nu te zoeken naar je Nintendo Switch.

4: De Pokémon naar de Switch overzetten.
Praat in de Switch game met de Go Park-bediende in de zijkant van het Go Park-gebouw in Fuchsia City en selecteer “Bring Pokémon” in zijn menu. Selecteer vervolgens een van de Go Parks, om te kiezen waar je Pokémon naartoe wordt gestuurd. Kies ‘Start Communication’. Druk daarna op “Yes”. Je telefoon zal opnieuw zoeken en zodra hij wat hij nodig heeft heeft gevonden, begint het overdrachtsproces. Banzai! Je Pokémon bevindt zich nu in het Go park.

5: De Pokémon aan je Box toevoegen.

Om deze Pokémon aan je team toe te voegen, moet je die eerst vangen. De overgezette Pokémon gedraagt zich als een wilde Pokémon, die je eerst moet vangen. Gebruik hiervoor de A knop op je Switch en begin met vangen. Je kan de Pokémon ook naar een ander GO park overbrengen.

Nu, snel terug naar je telefoon. Want, er staat in je Go app, een Pokémon Let’s Go Eevee Mystery Box op je te wachten van de zeldzame Pokémon Meltan.

Verschillen tussen Pokémon Let’s Go Eevee en Let’s Go Pikachu

In het wild komen de volgende Pokémon alleen voor in de Eevee-variant en niet in Pokémon Let’s Go Pikachu:

 • Vulpix
 • Ninetales
 • Meowth
 • Persian
 • Bellsprout
 • Weepinbell
 • Victreebel
 • Alolan Meowth
 • Alolan Persian
 • Ekans
 • Arbok
 • Koffing
 • Weezing
 • Pinsir
 • Mega Pinsir
pokemon let's go eevee blastoise
De elektrische muis Pikachu, het alternatief voor Eevee, kent minder moves, maar heeft weer andere voordelen.

Verder kan je Pokémon vriendje niet evolueren. Dus kies je voor Eevee, dan kan deze niet evolueren naar , zeg, een Vaporeon. Ook de Pikachu metgezel heeft soortgelijke beperkingen. Wel heeft de Eevee extra moves, die de Pikachu niet heeft. Dus volgens veel kenners is het toch handiger om voor de Eevee variant te kiezen.

Maar de elektrische muis Pikachu heeft dan weer andere voordelen. Welke variant je kiest, hangt dus vooral af van je persoonlijke voorkeuren. Sommige Pokémon liefhebbers vinden Pikachu leuker, andere Eevee.

Pokémon Let’s Go Eevee Blastoise en andere Pokémon Let’s Go Eevee cheats en tips

Een van de krachtigste Pokémon is de Pokémon Let’s Go Eevee Blastoise. De Pokémon Let’s Go Eevee Blastoise evolueert in twee stappen. De eerste stap is van de onschuldige Squirtle naar de Wartortle. De Wartortle evolueert vervolgens weer naar de Pokémon Let’s Go Eevee Blastoise. Deze is uitgerust met allerlei indrukwekkende waterkanonnen, waarmee ze tegenstanders helemaal plat kunnen spuiten.

pokémon let's go pikachu blastoise
Blastoise

Wil je ook een supersterke Blastoise in je game? Volg dan de instructies van deze Pokémon Let’s Go Eevee cheats.

 1. Train je Squirtle tot je level 16 hebt bereikt. Gefeliciteerd, nu kan je deze evolueren tot Wartortle.
 2. Train je Wartortle tot je level 34 hebt bereikt. Nu ligt de evolutie naar de Pokémon Let’s Go Eevee Blastoise binnen bereik.

Kenners adviseren de Quiet karaktertrek bij de Pokémon Let’s Go Eevee Blastoise. Quiet versterkt namelijk de speciale aanval, maar verlaagt de snelheid. Snel is deze Pokémon toch al niet, dus als hij nog slomer wordt dan hij al is, is dat niet zo erg. Qua snelheid verlies je toch al sowieso. Maar uitgerust met de Quiet karaktertrek verandert de Speciale Kracht van de Blastoise in een enorm sterk wapen. Je komt aan een Quiet Pokémon door Madame Celadon in de Pokémart in Celadon City te bezoeken. Hiervoor kies je eerst Blue, en dan Pink als antwoord op haar vragen.

Nu kent de Blastoise nog agressievere vormen. Dat zijn de Mega Blastoise en de Gigantamax Blastoise.

In Let’s Go komt alleen de Mega Blastoise voor. Die evolueer je, tijdelijk, met behulp van een Mega Stone.

pokémon let's go eevee blastoise
Mega Blastoise

Top tien Pokémon Let’s Go Eevee cheats en tips

Vang flink wat Pokémon
Want hoe meer Pokémon je vangt, hoe groter is de kans is dat je op een gegeven moment die nuttige Pokémon vangt. Ook je XP stijgt flink als je Pokémon vangt.

Maak gebruik van Lures om Pokémon te lokken.
Net als in de Go AR-game zorgen deze Lures voor extra aantrekkingskracht op Pokémon.

Maak vangst combo’s.
Dit is een van de beste Pokémon Let’s Go Eevee cheats. Vangstcombo is het aantal keren dat je een Pokémon hebt gevangen zonder dat deze ontsnapt. Hoe vaker je Pokémon van dezelfde soort vangt, hoe groter je vangstcombo. Daardoor krijg je extra bonussen. En ook een grotere kans om zeldzame Pokémon te vangen. Als een wilde Pokémon ontsnapt, dan is het uit met de pret en is je vangstcombo voorbij.

Spoor moeilijk te krijgen Pokémon op.
Anders dan in de eerdere Pokémon Yellow, kan je zeldzame Pokémon nu alleen vangen als wilde Pokémon. Dus, werk echt aan je vangstcombo’s. En spreek veel in game characters aan in Kanto. Af en toe krijg je zomaar een zeldzame Pokémon kado.

Vind handige objecten met je Pokémon.
Je Pokémon die je vergezelt, is een kampioen verzamelaar. Deze vindt voortdurend items voor je zoals Berries of Parels die je kan verkopen. Die kan je verzamelen. Hoe doller je Pokémon op je is, hoe krachtiger deze verzamelfunctie wordt.

Gebruik Pokémon als rijdier.
Je kan rijden op sommige van de grote Pokémon. Hierdoor kan je je veel sneller in Kanto verplaatsen. Wel kan je dan niet je omgeving onderzoeken. Ook als je een Pokémon berijdt, kan je nog worden gehinderd door wilde Pokémon. Om die bij je uit de buurt te houden, kan je een Repeller gebruiken.

Verkrijg Alolan Form Pokémon.
Alolan Form Pokémon hebben vaak andere, of bijzondere krachten, vergeleken met de Kanto Pokémon. Zo kan je meer beschikken over bijzondere krachten.

Leer geheime technieken beheersen.
Geheime technieken vereisen geen training en zijn meteen beschikbaar zodra je ze ontdekt.

Verdien in-game geld.
Je verdient geld aan elk Pokémon gevecht, maar gullere bronnen van Pokémon geld zijn het verkopen van items die je vindt. Vooral de zeer kostbare Star Pieces. Maar je kan ook geld verdienen met eenvoudige klusjes voor NPC’s.

Maak handig gebruik van karakter.
We kwamen er net al op. Je Pokémon het juiste Character geven, kan enorm in gevechtskracht schelen. Vaak is het slim om een karaktertrek te kiezen die je beste stat nog verder verbetert, terwijl een toch al kansloze stat nog verder wordt verlaagd. Maar dat is dan niet zo erg. Dit is een van de betere Pokémon Let’s Go Eevee cheats.

Hoe kom je aan een Pokémon Let’s Go Eevee Bike?

Slecht, maar ook goed nieuws. De Pokémon Let’s Go Eevee Bike is er niet meer. Maar er nu de mogelijkheid, op Pokémon te rijden. Daar moet je dan wel even voor werken.

Om je eerste rijdier Pokemon te krijgen, ga je naar Vermillion City en praat je met de persoon op een bankje tussen de Pokemon Fan Club en een huis. In Let’s Go Eevee vragen ze je om vijf Meowths te vangen. Als je met deze vijf Pokemon terugkeert naar de NPC, krijg je een Persian in Let’s Go Eevee. Dit wordt dan waarschijnlijk je eerste rijdier.

Gamen met de Pokémon Let’s Go Eevee Pokéball Plus

De Pokémon Let’s Go Eevee Pokéball Plus is zowel binnen Pokémon Go als binnen beide Let’s Go spellen te gebruiken.

Naast de bekende functie om snel Pokémon te kunnen vangen door een druk op de knop in Pokémon Go, is er meer.

Zo kan je de Pokéball Plus als een extra controller gebruiken in Pokemon Let’s Go Eevee en een Pokémon uit deze game op reis nemen.

pokémon let's go eevee cheats
De Pokéball Plus

Alle kilometers die je aflegt worden geregistreerd. Daardoor groeit de Pokémon die je op sleeptouw neemt, sneller. Meer informatie vindt je bij Nintendo.

Een extra bonus is dat de zeldzame Pokémon Mew wordt meegeleverd met de Pokéball Plus. Deze kan weer in de game worden geplaatst.

Maar let op. Als je op je Nintendo Switch de game bestanden wist, verdwijnt je Mew ook. Je kan daarna Mew niet meer opnieuw in deze of een andere game installeren met deze Pokéball. Ook hier vind je meer informatie onder de Nintendo link.

pokémon let's go eevee cheats
Mew krijg je als bonus geschenk bij de Pokéball Plus.

Systeemeisen en aanbevelingen

 • Nintendo Switch game console
 • Ook, een TV of beeldscherm met HDMI-poort
 • Denk ook aan een vrij stopcontact voor de Nintendo Switch lader
 • Als extra, een Pokéball Plus controller is niet echt nodig, wel prettig

Verbeter je game met de Pokéball Plus

Koop de Pokéball Plus voordelig bij bol.com!

Waarom Pokémon Let’s Go Eevee kopen?

 • Vleugje nostalgie.
  Zowel de muziekjes als de game map lijken sterk op de Gameboy Nintendo game Pokémon Yellow. Natuurlijk zijn nu, na twintig jaar, de sound tracks veel beter qua geluidskwaliteit en ziet de game er grafisch gezien ook veel mooier uit dan toen. Ook is de gameplay nu toch anders dan toen.
 • Koppeling met Pokémon Go.
  Het is mogelijk Pokémon uit de Kanto serie te verhuizen van Pokémon Go naar de dubbelgame Pokémon Let’s Go Eevee en de Pikachu variant. Andersom kan niet, waarschijnlijk om de game balance in Pokémon Go niet te verstoren. Dit maakt deze game voor alle leeftijden interessant.
 • De Pokéball Plus gadget.
  De Pokéball Plus gadget is in meerdere spellen, zoals Pokémon Go en in Pokémon Let’s Go Eevee en natuurlijk ook Pikachu te gebruiken. Zo krijg je het echte Nintendo gevoel.
 • Met z’n tweeën, tegelijk het Nintendo spel spelen.
  De bekende Nintendo functie om op één game console met meerdere spelers tegelijk te kunnen spelen, komt nu ook naar de game Pokémon Go Let’s Go Eevee.
 • Makkelijke en soepele gameplay.
  Pokémon Go en beginnende Nintendo Pokémon trainers zullen de game aantrekkelijk vinden wegens de eenvoudige gameplay. Ervaren Pokémon trainers zullen de game te weinig uitdagend vinden door het gebrek aan strategische diepte, maar zullen de nostalgie onweerstaanbaar vinden. Kortom: een mooie kennismaking met het Nintendo gaming platform voor beginners.

Toch liever een ander spel spelen? Probeer dan de Elden Ring uit! Lees hier meer.

FAQ Pokémon Let’s Go Eevee

Op welk gaming platform is Pokémon Let’s Go Eevee te spelen?

Slecht nieuws voor PC- bezitters of PS4 en Xbox consoles. Deze Nintendo game is uitsluitend uitgebracht voor de Nintendo Switch game console.

Hoe kom ik aan de Pokémon Let’s Go Eevee bike?

De fiets is verwijderd uit het spel. Maar in plaats van op een fiets, kan je nu op bepaalde Pokémon rijden.

Is er veel verschil tussen Pokémon Let’s Go Eevee en Let’s Go Pikachu?

Beide games zijn vrijwel hetzelfde. Wel zijn er enkele Pokémon die alleen in de Pikachu-versie of juist alleen in de Eevee-versie voorkomen. Zie onze lijst.

Conclusie Pokémon Let’s Go Eevee

Beide Let’s Go games zijn vrijwel identiek, het is daarom slimmer er maar één te kopen. Hierbij heeft de Eevee variant iets meer tactische voordelen. De pokémon let’s go eevee gameplay is een feest van herkenning voor Nintendo fans, maar voor anderen misschien wat oppervlakkig.

Een leuke toevoeging is de nieuwe mogelijkheid, om Pokémon van Pokémon Go over te dragen naar Let’s Go. Wel is dit eenrichtingsverkeer.

Een gevorderde Nintendo speler kan de main story plus extra’s in gemiddeld ongeveer 35 uur uitspelen.

pokémon let's go eevee

De game is alleen verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Dus wil je deze game spelen, dan moet je toch echt een Nintendo Switch console kopen.

Wat, heb je nog geen Nintendo Switch?

Begin je Nintendo avontuur voordelig. Pokémon Let’s Go Eevee spelen op je eigen Nintendo Switch, kan nu voordelig via Bol.com!

Andere games


Hier vind je meer Apparata game nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *